Reklama

Reklama

Recenzie (6)

Stegr

všetky recenzie používateľa

Zlaté maliny 1982 - 4x - Nejhorší film, Nejhorší herec HR (Laurence Olivier), Nejhorší režie (Terence Young), Nejhorší scénář... ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Takmer do dva aj pol hodín tiahnúca sa nuda, ktorá je ďalším ( viď scientologické BOJISKO ZEM ), resp. primárnym príkladom toho, žeby sa náboženské sekty nemali miešať do filmu, alebo aspoň, ak majú po ruke kvalitných tvorcov a hercov, mali by ich nechať na tvorbu filmu čo to povedať. Je to dôkaz zaslepeného megalomanstva, keď si vodca, alebo jeho zástupcovia tej a tej cirkvi myslia, že tvoria film tisícročia ( opäť viď BOJISKO ZEM ), pričom natočia fiasko minimálne toho desaťročia. Skoro 50siatka miliónov padla na síce drahé, ale totálne odfláknuté akčné scény a na gáže hercov, ktorí na plátne viditeľne niesu spokojní s účinkovaním v tomto snímku. Tých zopár ´´malín´´ je zaslúžených. ()

baruss

všetky recenzie používateľa

Raspberry Award (Maliny) : 1983 : VÍŤAZ (4) : Najhorší film, Najhorší herec - Laurence Olivier, Najhoršia réžia - Terence Young, Najhorší scenár - Robin Moore, Laird Koenig, NOMINÁCIE (+1) : Najhorší herec VR - Ben Gazzara. ()

Reklama

Reklama