Reklama

Reklama

Zoe má za sebou veľa partnerských vzťahov, ale nájsť toho pravého sa jej nepodarilo, a tak sa rozhodne stať matkou na vlastnú päsť. Dohovorí si návštevu u lekára za účelom umelého oplodnenia. Hneď po zákroku však stretne atraktívneho Stana, muža svojich snov, ktorý na ňu pôsobí veľmi nádejným dojmom. V snahe získať a nevyplašiť svojho nového nápadníka sa Zoe snaží ukryť svoje tehotenstvo, a tak spôsobí ohňostroj nedorozumení a chýb, z ktorých je Stan zmätený. Keď sa Zoe nakoniec prizná, Stan začne zvažovať či vo vzťahu má zmysel pokračovať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (200)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

KINO-Filmová noc-Špalíček/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Alex O´Laughlin, Jennifer Lopez, Anthony Anderson, příjemná romantická linie -klišé vedle klišé a hodně nechutných scén a vůbec téma "těhotná matka" je podáno dost nechutně/// Záložní plán je kupodivu snesitelná a vlastně hodně příjemná romantická komedie, která je v některých pasážích i velmi zábavná. Navíc chemie mezi ústřední dvojicí funguje dokonale a je radost se na ni dívat. Bohužel film pohřbívá jakákoliv scéna z "schůze matek" a film úplně shazuje scéna porodu. Nešlo si nevšimnou, že hodně lidí znechuceně odcházelo ze sálu. Nemám nic proti naturalismu, ale nehledal bych ho v romantické komedii, která má pobavit a né znechutit./// Celkem 52%/// ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Hrozne som sa tohto filmu bala, ze aky paskvil z toho vznikne, ale cuduj sa svete, bolo to take mile male prekvapenie. Nebolo to ani nijako zavratne vtipne, hoci par momentov bolo fajn, ale vyzarovala z toho taka celkom pohodova atmosfera. Jennifer bola sice afektovana, ale nie az tak, ako sme zvyknuti, Alex bol prijemny, no a babicka, kamoska a pejsek na vozicku boli vynikajuci. Az na par nechutnych scen tykajucich sa zenskeho porodu a navstevy gynekologa to bolo celkom znesitelne a mne ta hodina a tristvrte usla celkom prijemne. ()

Reklama

farmnf 

všetky recenzie používateľa

Alan Paul spolupracoval na seriálu Řím, jinak je bezvýznamný televizák. Jlo úplně žeru, ne jako herečku ale jako ženskou a kromě asi 2 věcí hrála v samých debilních sračkách. Tuhle komedii jsem přetrpěl velmi snadno, protože má pár vtipných okamžiků: "To je kočičí hovno, nebo tvoje hovno? Tak to je cizí hovno, kolikrát ti mám říkat , nehraj si s cizími hovny". Jlo s bříškem je ještě hezčí než bez břicha. Taky tu uvidíte exkurzi do amerického sociálního systému. Je tu spočítáno, jaká je ekonomická pohroma pro rodinu, mít dvojčata. Ve filmu Jlo neustále blije, krká a strká si kuře do vlasů. Nádherná scéna je, když dostane strašný hlad a žere guláš s vánočkou a celá se pokydá jídlem jako já když příjdu z hospody. Opravdu se toho nebojte, sledovat se to dá. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Romantických komédií som sa už asi presýtil.. Jenifer Lopez nie je zlá herečka, ale napriek tomu, že tento žáner je pre ňu TOP si myslím, že už by sa do neho nemala "angažovať". Tento projekt je jednoducho nepodarený. Ja sa ospravedlňujem milovníkom tejto snímky, ale jednoducho ja som iba stepoval, kedy sa už skončí! 15%. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Film Záložný plán má iba jednu vedľajšiu dejovú líniu a to je pre tejto dĺžke dobre. Komédia je nie je vyvážená svojím tempom, príbehom a aj žánrom. Hoci sa zdá, že by chcela preniknúť hlbšie do ťažkostí vzťahu, ktoré spôsobilo prekvapivé tehotenstvo s cudzím mužom, túto ideu nenechá naplno rozkvitnúť. Svetlých miest, ktoré dajú zabrať vašim hlasivkám, je vo filme niekoľko, ale podarenejšia druhá polovica celý film neutiahne. Napriek tomu a napriek maximálnej klišoidnosti romantických komédií som dostal to čo som od filmu očakával. 72% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama