Reklama

Reklama

Vidiecky predajca jazdených áut Ben Selleck (James Brolin) chce zachrániť svoj desaťročný rodinný podnik pred nepriateľským prevzatím, na ktoré sa už pripravuje jeho najväčší miestny rival a brutálny konkurent. Zúfalý majiteľ si preto si najme najslávnejšieho akčného reklamného mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldniersky tím všetkého schopných špecialistov, aby za tri dni predali viac než 200 automobilov. Don Ready prevezme vedenie Selleckovho obchodu, naštartuje svoj tím agresívnych predajcov a v rekordnom čase za jediný víkend predá všetky motorové vozidlá. Selleckovi nepriatelia zúria, lebo prichádzajú o ľahkú korisť. Jeho úspechu sa však nechcú len nečinne prizerať a odpovedajú zúfalými protiakciami. Na ich mizerné triky je však obchodnícky mág Ready dobre pripravený a ľahko si s nimi poradí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (51)

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Jeremy Piven je jeden z největších sympaťáků pod hollywoodskou střechou, společně se starými známými herci snad ze všech ujetých komedií posledních dvou let vytvořili další megaujeťárnu, tentokrát o autobazaru. Samostatné vtipy jsou více než dobré a párkrát se opravdu zasmějete, Will Ferrel zde svojí miniroli zvládl uplně na jedničku, ale celkově to celé nějakým divným způsobem nedrží pohromadě. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Problémy s únikom moču teda nenastali, aj keď agresívnejší rozjazd filmu tomu možno nasvedčoval. Po prvých pätnástich minútach prestali Brennan a jeho vydarení kumpáni psíka prikrmovať a ten chudáčisko im nakoniec zdochol a to nepomohol ani Willdo Ferrel so svojim štekom. Postáv je tu viac ako je príjemné, hlášky a kvalitné dialógy aby človek lovil a od dementnej romkomédie nemajú Brennaovci až tak ďaleko. Len to tak lízlo. Ak ste zvedaví ako zdochol pes, dopozerajte do konca. 50% za priemernosť. ()

Reklama

Ice123 

všetky recenzie používateľa

Zábavná béčková komedie ;) Nějaké hlášky stojí vážně za to. Snad nejlepší scéna je kdy Babs Merrick (Kathryn Hahn) prodává auto (to se musí vidět, nebo spíš hlavně slyšet :D ). Ale jak jsem řekl, je to béčko a je to na něm hodně znát, hlavně na poslední čtvrtině filmu, tam toho k zasmání moc není. 60% ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Neměly by být komedie vtipný? Já chápu, je to subjektivní, ale ze mě touhle stupiditou fakt nevyloudili ani jedno ryzí zasmání... :( Možná snad pousmání, taky jsem u toho byl spíš v pohodě, než v nějaké nepohodě, ale smích se vážně nedostavil... :( Bohužel pro mě. Ale i pro Willa Ferrella, se kterým to jde už poměrně dlouhou dobu fakt z kopce. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Chcel som vedieť, ako to chodí v tom v Amerike tak slávnom predaji ojazdených áut. A neprekvapivo som sa to nedozvedel. Ale v rámci možností som sa pobavil. To ale neznamená že priemerne, ale že občas skvele a občas vôbec. V čom môže tkvieť táto disproporcia? No predstaviteľ hlavnej postavy podľa mňa ani zďaleka nemá na Rhamesa, Hahnovú a toho najstaršieho člena party, ktorí občas tak hláškujú, že by ste tesali do kameňa. No a potom sa objaví Will Ferrell... a radšej si o jeho scéne vopred nič nezisťujte, dadaisti ale budú vrnieť blahom. Bohužiaľ práve vtedy, keď malo začať totálne uletené finále, tak film skončí. Ešteže je tu tá záverečná hudobná slučka. Naj momentom filmu je zrejme Kathryn a stavbyvedúci a nebudem machrovať, že ja by som si to auto nekúpil. Škoda, že sa to celé nedotiahlo viac do konca, mohlo ísť o skutočnú kultovku a nie len o lacný vtipný komerčný film určený čisto pre severoamerické publikum. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Bandita je Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977. Jak zazní i ve filmu, je tento automobil navždy spjatý s automobilovou filmovou klasikou Polda a bandita (1977). (Adrai)

Reklama

Reklama