Reklama

Reklama

Krédom skupiny Drišľak je šíriť humor a dobrú zábavu v nárečí, ktoré sa stalo charakteristickou črtou ich vystúpení. Svoj javiskový program koncipujú tak, aby zaujali a pobavili všetky vekové kategórie. Humor, paródia, vtipné texty a dialógy, chytľavé melódie a predovšetkým „show po východniarsky“ – to všetko je v ich prevedení originálne a neopakovateľné. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (37)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že jejich smysl pro humor byl dosti zvláštní, ale nejlepší na tomhle pořadu byli hudební vložky a hosté. Dodnes je možné některé díly shlédnout na internetu. A musím říct, že u některých jsem se i pobavil, takže tomu trošku zvednu hodnocení, protože existují mnohem horší pořady ať už z minulosti nebo i ty současné. ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Senzus bol ako-tak v pohode, hlavne tie ich "paródie" na známe skladby, no Drišľak som nikdy nemal rád. Mám rád slovenské nárečie, no skombinovať ho s ich samozvaným humorom, to je vhodný kandidát na odstrel. Takisto hudba, je rozdiel medzi dedinskou zábavou vašej babky a niečím, čo sa tvári ako zábavný formát... Ak by som si mal vybrať, rozhodne radšej Ander, ten bol aspoň klasik. ()

Reklama

THE_Joko odpad!

všetky recenzie používateľa

Demencia pre dôchodcov v pokročilom štádiu senility, pretože len oni sa vedia povzniesť nad trápnosťami "hraných scénok". Neverím a ani nikdy neuverím tomu, že sa tieto "scénky" dakedy nacvičovali. Ak to nie je 100% "improvizácia rovnako senilných "hercov" tak si hneď teraz nechám štrkáčom uhryznúť pravý semenník. ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Hudobno-zábavný formát v prime-time DRIŠĽAKOVINY na obrazovkách verejnoprávnej televízie z dielne STV Košice pripravovanej pod taktovkou folkovo-folklórnej satirickej päťčlennej skupiny z východného Slovenska "Drišľak" má stále veľký ohlas u divákov inak si to ani neviem predstaviť, že ešte stále vysielajú v premiére či v repríze! Preto asi musíme platiť koncesionárske poplatky aby sme mohli podporovať takéto relácie! Ach jáj, kde sú tie časy "Senzi Senzusu" a jeho aktívnych divákov v hľadisku ako napr. legendárneho bývalého hokejistu a trénera Jozefa Golonku. Tá 1* je za môj nedobrovoľný príspevok 4,64 EUR mesačne RTVS ()

bjjoba 

všetky recenzie používateľa

vyborna vtipna hudobna relacia STV najme pre divakov od Banskej Bystrice na Vychod / Zapadnare nerozumeju tejto relacii, jeden cas tam boli titulky hudobneho textu / - http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/drislakoviny/o-skupine/ + http://korzar.sme.sk/c/5250600/skupina-drislak-ma-za-sebou-22-rokov-fungovania.html + http://uloz.to/xMa6e34/sobransky-jarmok-2011-7-drislak-avi">http://uloz.to/xMa6e34/sobransky-jarmok-2011-7-drislak-avi + Text uvodnej pesnicky najme pre Zapadnarov - KEDZ ŠE PEJCERO ZEJDU… Kedz še pejcero zejdu, jak tak začnu hrac, Vám už nič neostáva, len nás posluchac a my hrác dobre nezname, šak to čujece, ale Vy nám so spevom pomoc možece. My Vás šumne vítame usadzce še už, Vilo buchac začína, Lubo už hrá tuš, Peter na basu bruní, kto to sluchac má, a tak Paly s gitaru akordy metá. Sami dobre vidzice každý nástroj má mne len tota čerkutka pokoja nedá, a kedz dluho hrajeme, dachto zakričí Jano poriadne špivaj, naj to tu fičí, čuhaja. My Vás pocešic chceme, žej sce zabudli, či švine doma jedli, či plyn vypnutý šicke my Vám šcejsce len, zdrave prajeme, že še tu o jeden rok znova štretneme. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama