Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na smích, dobrodružství a skvělou zábavu, protože králík Brer přelstí lišku Brer, medvěda Brer a celou řadu dalších zvířátek. (TV Minimax)

Recenzie (2)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Animák založený na príbehoch uja Remusa je svižný, vtipný a hlavne je postavený na peknej a veľmi sympatickej 2D animácii. Nejde o film s kontinuálnym dejom, ale skôr s mnohými dobrodružstvami brata zajaca, ktoré zažíva s bratom vlkom, bratom medveďom a hlavne bratom lišiakom. Kedže ujo Remus bol černoch, vtedy otrok, aj moderný príbeh je situovaný černoškému dievčatku, ktorému sú príbehy odprezentované bratom korytnačiakom. Príbehovo jednoduché, ale vzdávajúce úctu starým tradíciám. ()

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Tento šibalský zajačik z ľudových príbehov Strýka Remusa je hlavným hrdinom tohto slabučkého animovaného filmu, plného dobrého humoru. Dá sa povedať, že príbeh je návodom pre súčasnú mládež, ako sa vysporiadať s rôznymi rodinnými situáciami, keď sledujú ako Brer stále preľstí svojich zvieracích kamarátov. Pestrá štruktúra robí film ľahko stráviteľným pre deti vo veku pod 6 rokov, ktoré ocenia jemnú lekciu správania sa a plnofarebné vizuály. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama