Reklama

Reklama

Hon na orla 2

  • Česko Hon na orla: Bod dopadu (viac)

VOD (1)

Unikátní zařízení ukradené teroristy má pomoci k chystanému útoku. Zmařit ho mohou jen lidé ze speciální jednotky hluboko za nepřátelskými liniemi, dřív než ho stačí teroristi zneužít k smrtícímu plánu... (Rodriguez)

Recenzie (7)

artas 

všetky recenzie používateľa

Samotný príbeh je dosť slabý, dvoma hviezdami však chcem oceniť realisticky natočené bojové scény, hlavne v uliciach predmestia, aj keď ma mierne rozčuľovalo že profesionálni vojaci, elita, mali problém trafiť teroristov aj z malej vzdialenosti. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Nevim no, kdyby to netočil a nestříhal uplnej dement, tak si myslím, že to mohl být celkem průměrnej akčnák. ()

Reklama

LiVentura 

všetky recenzie používateľa

Stále musím tvrdit, že to má něco do sebe. Rozhodně však horší díl, než-li ten první.!! Ps: Málokterý video film je slušněji natočený, tento odpovídá kvalitám "B" filmu. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Super akčný B-čkový film. Dobré scény, dramatickosť, kamera i herecké obsadenie. Islamský terorizmus i boj proti nemu sú tu obstojne ukázané. Hoci sa obsah filmu netýka  Európy, treba upozorniť, že islamizácia a jej fatálne následky prídu aj k nám, ak sa nepostavíme zvlášť proti imigrácii a utečenectvu. Inak Slovensku hrozí postupné zadelenie k plánovanému Európskemu kalifátu. Boh nás pre tým ochraňuj. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Další nasazení speciální jednotky, která má tentokrát zmařit teroristický útok, chystaný s pomocí ukradeného unikátního zařízení. Režie - Henry Crum. Scénář - Michael Henry Carter. Produkce - Roger Corman, Tom Krentzin, Cirio H. Santiago a Amy Searles. Hudba - Mel Lewis. Kamera - Andrea V. Rossotto. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama