Reklama

Reklama

Začínajúca pilotka a jej priatelia sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve, keď ich lietadlu záhadne zlyhá riadenie. Niekoľko mladých priateľov sa rozhodne ísť na koncert netradičným spôsobom – zaletieť naň prenajatým malým lietadlom. Len chvíľu po štarte, keď vletia do čudesnej búrky, začne lietadlu zlyhávať riadenie, úplne sa vymkne kontrole a neovládateľne stúpa vyššie a vyššie. Začínajúca pilotka Sara a jej štyria mladí priatelia Mel, Cory, Bruce a Sal s hrôzou zisťujú, že sú uväznení vo vzduchu a navyše sa musia pustiť do smrteľného boja s nadprirodzenou silou, ktorá prekračuje všetky najhoršie obavy. Odkiaľ sa však monštrum vzalo? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (105)

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Nadmorská výška má jedno šťastie v tom, že som skoro súbežne s ňou pozrel aj naivné divadlo s názvom The Final a druhé šťastie v tom, že Jessica Lowndes je tak nebezpečne sexy, až je možné prehliadnuť tie kraviny, čo sa dejú v lietadielku. Ako aperitív k filmu doporučujem domácu slivovicu a počas konzumácie červené víno, najlepšie nejaký neskorý zber. Bude to potom za tri. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Je neuveriteľné , čo všetko dokáže zmáknuť nad oblakmi dnešný dorast ( divil by sa aj Cliffhanger ). S ohľadom na finančné volume sa nepousmejem nad digi potvorkou , ktorá je okopírovaná z hociktorej LOVECRAFT - poviedky ( aj to iba druhá odmocnina -ak nie tretia ) a odpustím aj ten štúdiový prelet , ktorý už pomaly hraničil s " kukučím hniezdom ". No to šialenstvo , ktoré si vybudovali v tom pár miestnom " špeciály " Ma iritovalo spolu s celým castingom. Proste Monsters trend si takto úspešne razí cestu do záhuby. Uvidím , čo obnáša MONSTERS ( 2010 ). Čiže takto - bodík za námet a bodík za vieru , že to niekedy niekto zabalí do konzumovateľnejšieho formátu. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Aj na priek malému rozpočtu a béčkovím hercom ma film dosť potešil. Rozhodoval som sa medzi 4* a 3*, no priklonil som sa k 3* pretože zopár scén mi prišlo dosť nevydarených až stupídnych. Ale atmosféra v lietadle bola velice dobrá, temná, dramatická, dej rýchlo plynúci, takže nemám dôvod dávať menšie hodnotenie. ()

liskam odpad!

všetky recenzie používateľa

To je jeuvěřitelný, oni si ve finále troufli pohrát i s časovou linií. To je normální drzost která nemá obdoby:))) Nebudu se ani pokoušet vyjmenovat všechny kiksy, chyby a nelogičnosti. Nedělal bych hodinu nic jiného. Zmíním jen jednu, ta tak nějak mluví za celý tenhle promakaný skvost. (Když vypadával ten vožralej bloňdák ze dveří letadla fučelo to tam jako při uragánu. Což chápu. A ve chvíli kdy vypadl a oni zavřely dveře, fukot ustal. Což je také dobře. Ale tvůrci trošku zapoměli na to, že několik minut před tím, si ta plachtící chobotnice vytáhla blondákovu holku oknem. Takže oknem vítr nefouká, ale dveřmi ano.!!:-))) Osobně nechápu, jak téhle slátanině mohl někdo dát 4* Hudba slabá, herecké výkony 0. Scénář dělal nějakej retard a dialogy jeho dementní mladší brácha. Za mě 15% ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Taká krevetovina ( odnož chobotoviny ) kde sa kamaráti chystajú na koncert, ale miesto autobusu idú lietadlom čo otecko pilotky netuší. Lietadlo potom vletí do akejsi podivnej búrky, spojenie skape, nič nefunguje a zem niekam zmizne. Navyše sa v oblakoch skrýva aj nejaká Lovecraftovská Cthulhu chobotnica ktorá sa však ukáže len na zlomok sekundy a zbytok deja sa sústredí na vyšilovanie partie puberťákov. Takže mudrujú, nariekajú, hádajú a obviňujú sa jedna radosť, nič čo by potešilo človeka čo čaká na horor a sľubované chápadlá. Záverečná pointa je však celkom dobrá a aspoň tou haluzou ako tak zachraňujú celkové vyznenie filmu v ktorom napokon vôbec nešlo o nejakú obludu. Ale aj tak je to premárnený psychoblábol, ktorý už pár halušiek nespasí. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru, Aldergrove, Langley a Pitt Meadows v Kanadě. (Cheeker)
  • Registrační kód letadla C-MYZX je smyšlený. V Kanadě nikdy tato řada vydána nebyla. (Cheeker)
  • Když Sara (Jessica Lowndes) ladí rádio, aby mohla vyslat nouzové volání, naladí frekvenci 127,6 MHz. Mezinárodní nouzová frekvence pro civilní lety je ale 121,5MHz. (Cheeker)

Reklama

Reklama