Reklama

Reklama

Zvedavý George

(seriál)
  • Česko Zvědavý George (viac)
USA, (2006–2022), 78 h 57 min (Minutáž: 23–24 min)

Tvorcovia:

Joe Fallon

Predloha:

H.A. Rey (kniha), Margret Rey (kniha)

Hrajú:

Frank Welker, Jeff Bennett, Rino Romano (rozprávač), Jim Cummings, Annie Mumolo, Lex Lang, Bob Bergen, Grey Griffin, Rolonda Watts, Jacqueline Obradors (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(15) / Epizódy(198)

Obsahy(1)

Dobrodružstvá obľúbeného opičiaka Georgea a jeho priateľa - Pána so žltým klobúkom. Jeho zvedavosť spôsobuje jemu a jeho človečiemu priateľovi mnoho problémov ale taktiež prináša aj veľa zábavných dobrodružstiev. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

Phosphorus 

všetky recenzie používateľa

Ako detský milovník štvornohých primátov som túto rozprávku zbožňoval a úprimne sa k nej rád vrátim aj teraz. Má prívetivú animáciu, zábavné postavy a príjemné prostredia veľkomesta a vidieka. Aj ten slovenský dabing mi tu odjakživa vyhovoval. Až oveľa neskôr som si všimol, ako sa do každého dielu snažili tvorcovia pridať aj niečo náučné, ale robia to celkom prirodzene a ako malému mi to vôbec neprekážalo. Neskoršie sezóny už zhodnotiť neviem, ale dúfam, že si zachovali svoju originalitu. ()

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Díky mojí nejmenší jsem byl nucen sledovat opičáka pravidelně a po několika dílech jsem zjistil, proč jí to tak baví. Zvídavý George a pán ve žlutém dokáží opravdu pobavit. ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Tři hvězdičky dávám spíše za angličtinu, která se v seriálu objevuje a užitečná je nejen pro děti, ale i pro všechny, kteří se chtějí angličtinu naučit. ()

Reklama

Reklama