Reklama

Reklama

Zvedavý George

(seriál)
  • Česko Zvědavý George (viac)
USA, (2006–2022), 78 h 57 min (Minutáž: 23–24 min)

Tvorcovia:

Joe Fallon

Predloha:

H.A. Rey (kniha), Margret Rey (kniha)

Hrajú:

Frank Welker, Jeff Bennett, Rino Romano (rozprávač), Jim Cummings, Annie Mumolo, Lex Lang, Bob Bergen, Grey Griffin, Rolonda Watts, Jacqueline Obradors (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(15) / Epizódy(198)

Obsahy(1)

Dobrodružstvá obľúbeného opičiaka Georgea a jeho priateľa - Pána so žltým klobúkom. Jeho zvedavosť spôsobuje jemu a jeho človečiemu priateľovi mnoho problémov ale taktiež prináša aj veľa zábavných dobrodružstiev. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Díky mojí nejmenší jsem byl nucen sledovat opičáka pravidelně a po několika dílech jsem zjistil, proč jí to tak baví. Zvídavý George a pán ve žlutém dokáží opravdu pobavit. ()

Phosphorus 

všetky recenzie používateľa

Ako detský milovník štvornohých primátov som túto rozprávku zbožňoval a úprimne sa k nej rád vrátim aj teraz. Má prívetivú animáciu, zábavné postavy a príjemné prostredia veľkomesta a vidieka. Aj ten slovenský dabing mi tu odjakživa vyhovoval. Až oveľa neskôr som si všimol, ako sa do každého dielu snažili tvorcovia pridať aj niečo náučné, ale robia to celkom prirodzene a ako malému mi to vôbec neprekážalo. Neskoršie sezóny už zhodnotiť neviem, ale dúfam, že si zachovali svoju originalitu. ()

Galéria (41)

Reklama

Reklama