Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leonardo a jeho tři společníci ukradli z mexické banky 12 milionů dolarů. Teď vede jejich cesta do Buenos Aires, kde mají s mužem zvaným Texan vyměnit dolary za pesos. Setkají se s jeho lidmi na parkovišti, kde má proběhnout výměna, ale v okamžiku předávky spustí neznámí muži, kteří byli až dosud v úkrytu, palbu, postřílí Texanovi muže a zmizí i s penězi. Leonardo si uvědomuje, že on a jeho společníci musí získat peníze zpět, protože Texan se jich nehodlá vzdát a pokud je nedostane, bude chtít někoho potrestat. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (22)

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Líbilo se mi, jak si s ledovým klidem nakráčeli do banky a pak ji s ještě větším klidem vykradli. Všechno měli do nejmenšího detailu propracované, dokonce i to, ve který okamžik upustit kabelku na zem, aby ji strážný pomohl posbírat. Pak vodili policajty za nos ještě v letadle. Nechali jim poslat dvanáct pizz. Zajímavá kriminálka s neméně zajímavou muzikou. Taky jsem si nemohla nevšimnout, že jeden lupič vypadal jako trošku starší Leoš Mareš. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie na bankovú tému od španiela. Na týpkov, ktorí sa rozhodli zabezpečiť sa na dôchodok inak ako vstupom do druhého dôchodkového piliera sa díva fajn, film má spád a nenudí, len treba rátať s občasným nesúhlasom policajtov a iných ozbrojených zložiek. Celkovo nadpriemer v šuflíku "akcia banka". ()

Reklama

MIK27 

všetky recenzie používateľa

Film ničím nepřekvapí ani neurazí, tedy takový šedý střed. Dal bych 3 hvězdičky ale díky tomu, že zpracování co se týká zbraní bylo otřesné - boss zastřelí Leonarda, závěr zbraně zůstane vzadu (došli náboje) a o vteřinu dál je již závěr opět vepředu - tedy bud musel neslyšně přebít či vypustit závěr.. Dále - salva z HK MP5K do dveří u auta z několika metrů a "hrdina" jede dál, stejná scéna i při zásahu do skla.. Evidentně tvůrci filmu nezvládli tento prvek - měli by vyzkoušet co dokáže 9x19mm popřípadě .40SW :) ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Vcelku príjemná krimi, ktorá ma zaujala. Dobrý námet o tom, ako si štvorica zlodejov chce vopred zariadiť budúcnosť a tak vykradne banku. Všetko nasvedčovalo tomu, že to prebehne hladko no, až kým sa neobjavili nečakané komplikácie a zrady. Záver sa mi páčil a zato dávam takisto veľké plus. Lenže na čom film krachoval boli akčné scény, ktoré boli nevýrazne a na tento typ žánru by som očakával niečo viac. Takisto aj záverečná scéna mala hrozný strih a kameru. Hlavná štvorica boli celkom sympaťáci, ale záporné postavy takisto nevýrazne. Celkovo ma film naviac. Na jedno pozretie to určite stojí, ale človeku veľmi dlho v pamäti neostane a už na druhý deň si naň nespomenie. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Nalákalo ma tunajšie vysoké hodnotenie. Nakoľko filmy na DVD od VAPETu (pokiaľ sa nejedná o klasiku typu Nosáči) majú dosť diskutabilnú kvalitu. V tomto prípade sa síce jedná v závere o prekombinovanú story ala NEBEZPEČNÉ HRY, ale režisér aj napriek "cool" scenáru má všetko pod kontrolou a trebárs úvodné prepadnutie banky ako reminiscencia na SPOJENCA je takmer dokonalé. A keďže som sa bavil po celých 98 minút a mám slabosť pre "divné" španielske filmy, dávam za 4. Dovolím si ešte vyzdvihnúť vynikajúcu úroveň českého dabingu v ktorom excelujú JIŘÍ DVOŘÁK, MIROSLAV TÁBORSKÝ a VLADIMÍR BRABEC. (24.4.2009) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Točilo se od 14. srpna do 30. září 2006 v Mexico City (Mexiko) a v Buenos Aires (Argentina). (GASTON73)
  • Tony Dalton je i autorem scénáře. (FilmFan24)

Reklama

Reklama