Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obeťou intríg bezohľadnej beštie Carloty a jej slabošskej sestry Macareny sa stane ich osirelá neter Paloma. Cristóbal je kňaz, ktorý po prvý raz v živote prebudí jej túžbu...

Paloma Espinoza de los Monterosov prišla pri dopravnej nehode o rodičov, a tak zostala na milosť svojich tiet Carloty a Macareny de los Monterosových. Hoci Macarena svoju neter úprimne ľúbi, je príliš submisívna a slabošská na to, aby vystúpila proti svojej zákernej sestre Carlote, ktorá Palomu rada citovo trýzni. Paloma tak rezignovane prijme skutočnosť, že až do dospelosti bude akýmsi Carlotiným polovičným väzňom. Útočisko nachádza v ženskom kláštore, kde študuje a kde si nájde dobrú priateľku Rominu, odbojnú spolužiačku a susedku. Roky prejdú a Paloma s Rominou vyrastú na príťažlivé mladé slečny. Ich priateľstvo však dostane trhliny, keď do ich životov vstúpi láska. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Cassovian 

všetky recenzie používateľa

I keď telenovely nie sú "to pravé orechové), k tejto mi nedá nevyjadriť sa. Príbeh je ako stovky, ba tisícky ostatných. On ľúbi ju, ona jeho atď. Samo o sebe - odpad. Ale! Výkon Letizie Calderon v úlohe starej dievky Carlotty Espinoza de los Monteros (To meno sa nedalo nezapamätať - toľko krát ho omieľali celé dookola), bol jedinečný. Dovolím si tvrdiť, že by hociktorú "úžasnú hollywoodsku herečku" úplne zatienila. Skvele, Letty. ()

cobraSK 

všetky recenzie používateľa

Hovadina maximum universal par excellence! Jediný dôvod, prečo som videl pár častí bolo to, že som ležal v nemocnici a oacienti - "inteligenti" to každý deň sledovali na izbe. Trápne, hrozné, úbohé... Herecké výkony na úrovni divadla Združenia psychicky chorých, večne tam iba plačú, dej rozťahaný a smrteľne nudný. Bola to moja prvá telenovela, ale prísaham, že aj poslenbá. Natáčať takéto zhovadilosti by malo byť trestné! ()

Reklama

Galéria (68)

Reklama

Reklama