Reklama

Reklama

Zavraždení Johna Fitzgeralda Kennedyho

(TV film)
  • USA The Secret KGB JFK Assassination Files

Recenzie (5)

Black3R 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo série slušných dokumentov "Secret KGB" ktoré podávajú objektívne informácie naozaj zo všetkých strán. Podali vyšetrovanie z americkej strany, ruskej strany včetne tajných dokumentov (tie sa im podarilo získať aj v diely o UFO, vďaka skorumpovanej KGB), vyšetrovania niektorých ambicióznych doktorov, spravili dokonca rekonštrukciu a sami overovali vyšetrovacie verzie, rozobrali život atentátnika Osvalda a podali aj príbeh jeho vraha. Dokonca spravili reportáž so samotným Gorbačovom. Neviem čo viac človek chce, každý si môže vytvoriť vlastný názor podľa podaných faktov. Niektorí naozaj asi chcú aby im poslali komplet PDF dokument kópie vyšetrovacích spisov na mail. ()

Jablek 

všetky recenzie používateľa

Nic moc neříkající dokument, který vlastně vůbec nic nedokázal...snad jen to, že výstřely měly přijít z jednoho směru a to ještě na první pohled dost podivným vyšetřováním. Jediná spojitost s KGB je tady skrz nějaké dokumenty a jedno (pořád dokola omílané) video střelce, který (možná) simuluje střelbu na terče ve stejných vzdálenostech, jako měl být v osudný den Kennedy od Oswalda...Nepopírám, že na tomhle případu je dost nesrovnalostí a s největší pravděpodobností, to opět nebude tak, jak tvrdí oficiální zpráva, ale tenhle dokument je prostě klasicky zakončen větou "pravdu se asi nikdy nedozvíme" a takovejch už tu bylo...takže oproti The Secret KGB UFO Files pěkná slabota :( ()

Reklama

krabatt76 

všetky recenzie používateľa

Co asi jiného může vzejít ze spolupráce KGB a CIA ? :-( Ani tento dokument s Jamesem Bondem a s argumenty podpořenými závěry ruských a amerických balistických expertů (sic) které zněly sice mému uchu poučeného střeleckého laika hezky, mne nepřesvědčily,že se střílelo pouze zezadu a že spiklenecká vražda J.F.Kennedyho by nebyla podnikem s velmi zapáchajícím pozadím. Zajímavá část s M. Gorbačovem.. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Niektoré tie reportáže, výpovede i svedectvá sú zaujímavé a prinášajú zopár poznatkov naviac. Rovnako i fotky či dobové zábery. Ale celé tie vyvodzovania dôsledkov sú smiešne, už len názov tohoto dokumentu je mierne povedané zavádzajúci. Podstata, tá skutočná, je pozleptaná niekde medzi prstami a v tomto prípade zaháľa akousi nedôverou a odvádzaním pozornosti. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Počas sledovania tohto dokumentu mi neustále chodilo po rozume, prečo je tunajšie hodnotenie tak nízke. Informácie, ktoré v ňom zaznievajú, pôsobia nesmierne racionálne, takmer všetko dáva relatívny zmysel, až má človek dojem, že z doposiaľ vzhliadnutých dokumentoch o danej problematike, je zrovna tento jeden z najlepších. No a potom, v závere dokumentu, príde na fázu balistickej expertízy o streľbe na mieste činu, ktorú vykonávajú rôzny experti, po ktorej človek pozerá s otvorenou hubou nato, čo musí počúvať. Nech je ako je, Ja tento dokument podhodnocovať nebudem, i keď je viac menej jasné kam smeruje. V podstate, manipulatívne zbavuje zodpovednosti za vykonanie atentátu Rusov, CIA, ale aj Kubu, Mafiu, či iných "adeptov" na tento "úspech", pričom za vinníka udáva toho, ktorého meno bude navždy spiate s týmto ohavným činom. Je to totiž stále lepšie, ako celosvetová vojna. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama