Reklama

Reklama

Zeke a Luther

(seriál)
  • USA Zeke and Luther
Komédia / Rodinný / Športový
USA, (2009–2012), 27 h 59 min (Minutáž: 23–46 min)

Hrajú:

Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee, Ryan Whitney Angel, Nate Hartley, David Ury, Marianne Muellerleile, David Gore, Abigail Mavity, Lawrence Mandley (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(72)

Zeke a Luther si přejí ze všeho nejvíc stát se světoznámými skateboarďáky. Spolu se svými přáteli, závodními soupeři a rodinou se Zeke a Luther pokaždé zapletou do nějaké lumpárny. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (49)

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Proč tenhle seriál všichni tak haní? Tak postavy mrkají do kamery, starají se o chlupy v podpaží, hádají se o trenky Tonyho Hawka.. No a? Přesně tohle je na tom podle mě to nejlepší.. :) Je to sranda, já se u toho vždycky zasměju a právě ta nadsázka mě dostává.. :) A Hutch je prostě kus.. :P Lidi, nebuďte zlí! :D ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku "ujetý" seriál o dvoch retardovaných kamarátoch so životným mottom skateboarding. Šialené, divné, prekvapivo často zvláštnym spôsobom vtipné a najkrajšie je, že (citujem) "seriál je vyhnán často ad absurdum a nebere se nijak vážně. To je jeho bod k dobru". Neskôr už ale disneyovsky sladké, často vyslovene trápne a miestami sa dokonca pokúšali o romantiku a tým sa seriál bohužiaľ presúva k ostatným disneyovským trashom. ()

Reklama

wosho odpad!

všetky recenzie používateľa

To pomrkávání na diváka u všech pořadů pro teen na Disney kanále mě už nepřekvapuje, ale stále mě irituje. Pokud je mládež tak vylízaná, tak pomoc od všech svatých budeme potřebovat hodně brzo. Na této shovadilosti není ani krapek něčeho podařeného, kdyby tam alespoň dali opravdové mistry ve skateboardinku a né ty dva amatéry. ()

zablaga 

všetky recenzie používateľa

Vždy keď hľadám niečo ľahké, čo človeka rozveselí prepnem na Disney Channel. Viem, že to veľa ľudí odsudzuje, no ja na tom nevidím nič choré. Je jasné, že seriály sú predvídateľné a že to nie je práve humor ako zo Simpsonovcov, ale to neznamená, že sa človek nemôže zabaviť. Prednedávnom som znova pozerala Zeke.a a Luther.a a zistila som, že sa na tom človek zasmeje stále viac a viac. Teda až na pár dielov, ktoré boli dosť nechutné a tomu humoru nechápem, je to vlastne veľmi vtipná záležitosť:-) Možno primitívna, ale no a čo - je to zábava ()

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Další pitomost ála Disney Channel, nicméně si to přesto zachovává určitou poetiku starých Nickelodeon seriálů typ dobrodružství Peta a Peta... ale spíš mám pomatení smyslů, protože ten zrzek je jednomu z jejich představitelů dosti podobný. Nicméně seriál je vyhnán často ad absurdum a nebere se nijak vážně. To je jeho bod k dobru... ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (6)

  • Úvodnú skladbu s názvom „Cause I'm a Genius“ naspievala menej známa, americká pop-punková kapela Mixtapes. (metal.storm)
  • V celom seriáli sa ani raz neobjavia rodičia chlapcov (hlavných hrdinov), aj keď sú veľakrát spomínaní. (metal.storm)
  • V tomto seriálu vystupuje postava Dale Davis (Ron Fassler), která se též objevila v seriálech Pair Of Kings (od r. 2010) a Kickin' It (od r. 2011), čímž projekty spojuje. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama