Reklama

Reklama

Recenzie (5)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Chvíľami som mal pocit, že sledujem lacný pokus nakrútiť Indianu Jonesa v hororovom kabátiku, ako sa ho kdesi v podzemí snaží každú chvíľu zlikvidovať nejaká pasca alebo nejaký zabijak. Nebolo to dobré. Ono totiž tie horory o skupinke ľudí, ktorá je niekde zavretá, a snaží sa dostať von, už veľmi nemajú čím prekvapiť. A tak sa hlavní hrdinovia trepú z jednej podivnej miestnosti do druhej, občas vyriešia nejaký rébus, získajú kľúčik, občas na nich niečo "spadne", občas musia niekoho obetovať, prípadne sa rovno zlikvidovať medzi sebou, aby prežili. Tak je to totiž najjednoduchšie. A pritom drístajú o kravinách a spomínajú na minulosť, aby zistili, čím si toto zaslúžili. Už len ten infantilný scenár pripomína odrodu desiatok / stovák ďalších podobných filmov a aj keď ma ten film úplne neotrávil, nie je tu veľmi o čo stáť. Navyše záver bol absolútne nezmyselný. Od režiséra podareného "Victim" som čakal trochu inú úroveň, ale aspoň že to bolo krátke. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

V podzemí sa zobudí pätica cudzincov, ktorí o sebe nič nevedia a tak budú musieť dať hlavy, ruky i nohy dokopy a vydať sa na spoločné „dobrodružstvo“... Fúha a toto čo zase bolo; nejaký pokus o modernú adventure "Saw" variáciu pre detičky? Nezáživné, nudné, umelé, stereotypné a stagnujúce až do vyčerpávajúcich rozmerov. Otrepané a trápne dianie, v ňom zbytočné postavy, zbytočné kecy.. zbytočný film. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Trocha Indyho, trocha Saw a nulová vlastní invence. Bez atmosféry, bez napětí, takřka bez krve. Jediné, co zaslouží drobné oceněnění, jsou poměrně sympatičtí herci, ale jinak to byla i přes krátkou stopáž nuda k ukousání. 10% ()

Martin29 

všetky recenzie používateľa

Zhruba 3/4 filmu jsou v pohodě pa to jde do kopru. Spoilery ženská na kterou spadne železná branka s ostny zde chodí jako robocop tečou z ní galony krve, ale světe div se žije a může dokonce i bojovat. Zatímco chlápek se zraněnou nohou nemůže a musí ho každý podpírat. Konec je ve stylu nízkorozpočtové Battle Royale a úplná pointa vyzní do ztracena. Navíc celý film je daný úplně na náhodu to nemluvě o tom, že jedna z postav ví všechno a nikdo se nediví jak je to možné. 40 procent. Díky za titulky Calenit. ()

Reklama

Reklama