Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenzie (44)

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

No, tak sa rozdelíme. - Ale ja sa tu nechcem potĺkať. - Ale no, pôjde nám to rýchlejšie, čo sa nám môže stáť? - Nehodlám to zisťovať. - No tak ty choď vpravo a ja idem vľavo... Aký iný rozhovor v neznámom lese pri pátraní po stratených kamarátoch by sa v horore tejto kategórie dal čakať? Klišé strieda klišé, vražda vraždu a požičaný motív si podáva ruku s motívom ukradnutým. A keďže väčšina hlavných hrdinov ma pokožku tmavomodrú, nie je núdza ani o hip hopové motívy...A tak sa partia mladých ľudí veselo stráca v lese a do toho sa ako päsť na oko vkráda dievčatko na hojdačke, odriekavajúce riekanku, ako vystrihnuté z filmov s Freddym Kruegerom. A samozrejme musíme k tomu pripočítať neopísateľný český dabing, v ktorom som mal možnosť tento horor sledovať... ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Kontroverzný hudobný producent, manažér R & B interpretov a rádobyrežisér Chris Stokes tentokrát dostal chuť prezentovať sa prostredníctvom hororového žánru. Stokes však mimo iného zlyhal najmä ako scenárista, chovanie ústredných postáv a celý dej Somebody Help Me sú totiž tak hlúpe, že to pôsobí imbecilne aj v rámci nenáročných kritérií nízkoropočtového hororového marastu. Aby som však iba nekritizoval, občasné "hosteloidné" mučeníčko celkom ušlo a pobavila ma aj scéna v ktorej, ochotný ujo zastal a doslova nanútil odvoz dvom mladým Afroameričanom s gangsterským výzorom, kapucňami na hlavách a baseballovými palicami v rukách, ktorí si mašírovali nočnou cestou v zapadákove... tým dvom černochom to neprišlo moc podozrivé, zrejme si domnievali, že vyzerajú ako slušní stopári, ktorým dobrosrdečný vidiecky vodič proste za žiadnych okolností neodolá :) ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Duchárina skombinovaná s exploitation. Prečo nie? Duch šialeného doktora začne v domčeku uprostred lesov likvidovať jedného bezbranného teenagera po druhom. Koho chytí, toho zavrie do klietky a neskôr im postupne odrezáva časti tela (ucho, jazyk, oko...). Malo to atmosféru, bolo to celkom napínavé, naháňačiek je tiež dostatok, takže ako horor je to OK. Nie je tu však nič originálneho, všetko sa už dalo vidieť niekde inde. Na jedno pozretie to ujde. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Typický, podprůměrný horor s naprosto typickou zápletkou a i průběhem děje. Partička zmixovaná jako černí a bílí se chovají dost iracionálně, hlavní záporák má chabý motiv a je defakto nesmrtelný. Vše dorovnáno celkem čtyřmi až krutě exploitativními scénkami. Toť vše. Jednou vidět stačilo. 30% ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

No,zase jedná nepovedená legranda od dvd edice.Už hudební podkreslení děje je do nebe volající.Navíc tady nehysterčej jenom ženský,ale i dva černoušci.Děj je přiblblej,navíc drsný scény se jaksi vypařily,ty dva vytržený nehty mě opravdu nevyděsily,sem už dost votrlej.Ne,tohle je zase slaboučký.Nebrat!20%. ()

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama