Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dráma podľa skutočných udalostí predkladá príbeh mladej ženy odsúdenej na základe falošných dôkazov, ktorá sa rozhodne vzoprieť celému justičnému systému a zažalovať prokurátora, okres a policajnú zásahovú jednotku.
Okrem práva slobodne sa rozhodovať, voliť a legálne pracovať, dáva do stávky i to najcennejšie kvôli čomu žije - svoje štyri malé deti. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Otvorený a emóciami nabitý snímok je nielen otvárajúci oči ale aj pútavý, natočený na pozadí prezidentských volieb v roku 2000. Nicole Beharie je skutočný objav. ()

Reklama

GizmoD 

všetky recenzie používateľa

Zaujimava drama o rasovo motivovanom zatykani a neopravnenych obvineniach cernochov v Texase z drogovych zlocinov na zaklade vypovede jedineho informatora, ktory bol psychicky naruseny a drogovo zavisly. Boj slobodnej matky 4 deti proti systemu vedie nakoniec k jej ciastocnemu uspechu. Velmi presvedcivy vykon hlavnej hrdinky. Na dramu dobre - lepsia trojka. ()

merigieren 

všetky recenzie používateľa

Důkaz, že skutečnost může být natočena nekoukatelným způsobem. Jde o jednu pohlednou černošskou matku, které nečestný policista přibalí pár kilo drog. Problém je v tom že z počátku to je takové akční, rovnou ji šoupnou do vězení, a pak se to začne řešit u soudu a právníci, ona má výstupy s manželem, boj o děti. Nakonec happy end s připomínkou nespravedlivého přístupu k černochům. Hmm je to blbý když se něco takového stane, ale zpráva v novinách by byla postačující. Mě to celkem nudilo. Také jsem se při sledování málem utopil sklenicí vody .-) ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Nicole Beharie získala za roli Dee Roberts nominace na cenu Black Reel Awards 2010 Nejlepší herečka, Nejlepší souborový výkon a Nejlepší průlomový výkon. (Roman.Ticka)
  • Nicole Beharie vyhrála cenu African-American Film Critics 2009 a byla nominována na cenu Women's Film Critics Circle 2009, obojí za Nejlepší herečku v roli Dee Roberts. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama