Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Raymond (Jon Hall), vnuk vědce, známého kdysi jako „Neviditelný muž“, stále vlastní původní formuli k tajemství neviditelnosti, ale považuje její užití za příliš nebezpečné. A to přesto, že se jej agenti tajné organizace Axis snaží získat ke spolupráci. Teprve útok Japonců na Pearl Harbor přiměje Raymonda, aby dobrovolně nabídl své služby jako agent v Německu. Jako Neviditelný muž úspěšně mate nacistické agenty a zapojuje se do hledání tajného Hitlerova plánu... (mac000)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Za druhé světové války se musely i postavy z britské klasické literatury zapojit do boje proti nacismu, a tak po Sherlocku Holmesovi a Doktoru Watsonovi přichází na řadu Neviditelný muž, respektive jeho vnuk. Komediální pojetí Neviditelnému Agentovi výrazně prospělo, film je vtipný, zábavný, napínavý a rozhodně nenudí. Prostě pohodová oldschoolová oddychovka. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia mimoriadne výrazná zmena žánru. Séria o Neviditeľnom prehadzovala výhybky razantnejšie ako to robí momentálne Mission Impossible. Po horore, kriminálke a komédiil tentoraz v podobe špionážnemu thrilleru. Nie je to síce žiadna tutovka, ale zabaví. Niektoré scény sú pekne napínavé, finále celkom epické a štýlový záporák Petera Lorra tiež potešil. Len tie vtipy už sú trochu okukané. Takže spokojnosť, ale akurát nechápem ten kvalitatívny úpadok po trikovej stránke, ktorá sa prvým trom filmom nemôže rovnať a občas vyložene ťahá za oči (napr. makeup, cigareta, sieť pôsobia veľmi, veľmi zle). 7/10 ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie Neviditeľného muža zasadené tentokrát do ostrého vojnového konfliktu a zrežírované v štýle akéhosi pokusu o špionážny film, ktorý má svoju atmosféru, ale na druhej strane kopec logických lapsusov. V tom čase si s tým asi veľmi nelámali hlavu. Musím ale uznať, že vizuálne triky boli na tú dobu nadčasové. 60 % ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabá variácia predošlých filmov, ktoré si (aj vrátane Invisible Woman) držali prekvapivo solídnu kvalitu. Už len napríklad vizuálne efekty sú násobne horšie. Scenár síce prináša novú zápletku v podobe špiónov a boji proti náckom, nie je to však ani napínavé ako jednotka a dvojka, ani vtipné ako bol predošlý diel (o čo sa Invisible Agent mimochodom neúspešne snaží). ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Útok na Pearl Harbor a následný vstup USA do 2. svetovej vojny spôsobil, tak ako to spomína liquido26, že sa Hollywood ´´podvolil´´ dobe a dal vzniknúť niekoľkým brakovkám. INVISIBLE AGENT je dejovým non-stop šlágrom, len na to, aký námet poskytuje, som čakal viac akcie a napätia, než len niekoľko výbuchov v samotnom závere. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Nacisté plánují svými letadly bombardovat New York. Žádné letadlo ve 40. letech nebylo schopné tak dlouhého letu, aniž by cestou někde nezastavilo a nedoplnilo palivo. (liquido26)

Reklama

Reklama