Reklama

Reklama

The Wicker Tree

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Děj filmu se zaměřuje na osud texaské popové hvězdy Beth (Brittania Nicol) a jejího kovbojského přítele Stevea (Henry Garret). Oba dva jsou silně oddáni evangelické církvi a vydají se šířit slovo boží do Skotska. (Mr.Hudson)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (12)

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudné, blbé, stupídne, pobožné, dementné, zdĺhavé, bez atmosféry, bez napätia, plné debilných kecov, a s hororom to nemá absolútne nič spoločné. Musel som to dať zrýchlene, ináč by som ohrozil nie len seba, ale aj nábytok. Ešte je len január, ale toto bude u mňa na milión percent MEGASHIT tohto roka!!! ()

JohnCZ odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedno velké WTF, které se opravdu s původním filmem nedá srovnávat. Jednak je to pojetím úplně jinej film a jednak je to hlavně o několik tříd horší film, který postrádá jak atmosféru, tak především nějaké ty herecké výkony. Jediný, kdo se tam snažil alespoň trochu hrát, byl Graham McTavish. Mladej kovboj se moc nepředvedl a Brittania Nicol v roli Beth byla vyloženě hrozná. Vybrat do hlavní dramatické role někoho, kdo hází debilní Anna Faris-like xichty a ještě neumí vypustit jedinou uvěřitelnou repliku, to je holá sebevražda. Film jako takový je zmatený, bez atmosféry, pointy a především působí naprosto zbytečně. V závěru se to tvůrci (asi) snaží zachránit (asi nechtěným) humorem, ale ten se naprosto míjí účinkem. Nečekal jsem moc, ale tak špatnej film jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Hlavnou témou tejto série (dajú sa 2 filmy považovať za sériu?) je stret kresťanskej viery s pohanskými rituálmi, ale označovať Wicker Tree za pobožný film je rovnako zcestné ako považovať Exorcistu za náboženskú agitku. Dejová kostra sa drží pôvodného Wicker Mana, s určitými zmenami, ktorými chcel režisér predstaviť film novým, moderným divákom. Každá táto zmena je však v konečnom dôsledku nefunguje. Dej sa presúva zo zaspatého, izolovaného ostrova Summerisle do akejsi bezmennej škótskej dediny pri britských hraniciach. Hlavnú postavu seržanta Howieho vystriedali dvaja nesympatickí, naivní a hlúpučkí texasania s fake akcentom (herecké výkony na úrovni ochotníckeho divadla). Podmanivá folková hudba bola vystriedaná gospelom a country (!!), ktoré častokrát falošne naspievala netalentovaná debutujúca herečka Brittania Nicol (schválne si nájdite na youtube skladbu Trailer Trash, a poznáte pravé peklo). Mystérium a znepokojivá atmosféra pôvodného filmu je v čudu. Zároveň upodozrievam producentov, že z dôvodu ľahšej propagácie a výraznejšieho naviazania filmu na pôvodného Wicker Mana, kecali Robinu Hardymu do remesla. Pôvodne sa mal film volať COWBOYS FOR CHRIST, a zdá sa, že celý záver s horiacim stromom bol násilne dopasovaný do deja, pretože ten nedáva vôbec žiadny zmysel - film končí dvoma udalosťami, ktoré si vzájomne odporujú. Paradoxne bez samotnej ikonickej horiacej obete by výsledný produkt držal silnejšie po hromade. Vykúpenie z vôd odpadu poskytuje fantastická starosvetská hudba Johna Scotta a jedna folková pesnička The Braes of Balquhidder, ktorá aspoň nachvíľu pripomenie pôvodné kompozície Paula Giovanniho. ()

Dadel 

všetky recenzie používateľa

Spíš než o pokračování jde o jinou variaci na stejné téma. Děj velmi kopíruje původního Wicker Mana a obsahuje mnoho odkazů pro znalce (a poněkud násilně vlepené cameo Christophera Lee o délce asi 30s). Jen je to po všech stránkách horší a schází tu moment překvapení. Prostě je to něco jako S. Darko. Do hlubin amerického Rituálu to má ale stále ještě daleko. A jedna z písniček je fakt pěkná (bohužel je jich tu mnohem méně). ___ btw uživatelé ricci.s a topr harley (kteří ani jeden neviděli původní film) jsou až groteskním příkladem nepochopení pointy filmu. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„The Wicker Tree“ není horor, to v první řadě. Ve druhé řadě to není ani dobrý film, protože vlastně ani pořádně nezjistíte, proč tohle máte sledovat. Hardy remakuje sám sebe, podává příběh nově, ale naprosto nevkusně a bez myšlenky. To, co jednou řekl, už řekl, tímhle nic nové nepřidal. I když finále vypadá jinak, ve skutečnosti takovým není a jede se pořád s jednou myšlenkou. Jen je to celkově prostě špatné. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama