Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle s Beckettovou konečne našli stopu samotného osnovateľa vládneho sprisahania LokSat, ktorého tajné vyšetrovanie už takmer stálo kapitánku život. Ich kontakt, právnik Caleb Brown, sa s ním chce stretnúť na opustenom mieste. Castle, Beckettová a Hayley sledujú terén a čakajú, keď im zrazu  zavolá detektív Esposito, že Caleb je mŕtvy a oni naleteli jeho dvojníkovi, ktorý sa za neho vydával. Je príliš neskoro, všetci sú v pasci a vzápätí sa spustí sa krupobitie guliek zo všetkých strán. Komu sa v poslednej sekunde podarí zachrániť útekom do bezpečia? Aj keď im pomôže Mason Wood, Beckettovej sa plní nočná mora. Nielen ona, ale aj všetci jej blízki sa znova ocitnú v životnom nebezpečenstve vďaka mimoriadne chránenému zločincovi z najvyšších miest. Castle musí vziať svoju rodinu z New Yorku do bezpečia a Beckettová so svojím tímom vyšetrujú ďalej. Už onedlho však znova padnú do pasce, tentoraz obaja naraz... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Evander 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je dost mrzuté, když poslední díl seriálu je zároveň tím úplně nejslabším :-( A v mých očích ještě o to více, že jsem přesvědčený, že Castle by si důstojné zakončení zasloužil... ()

B.Wilde 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celá ta zápletka s Loksatem mi přišla slabá, ale to finále kolem toho bylo na tom všem fakt nejzvláštnější a bohužel jako finále seriálu to bylo nedotažené. Samotné finále epizody vypadá asi jako "ano, bude další série" a hned poté "jo, ale oni nám to zatrhli, tak musíme ještě rychle seriál nějak ukončit"... seriál mě bavil hodně, ale možná by mi ani nevadilo, kdyby byl konec už po sedmé sérii, kdy bylo vše tak hezky uzavřené. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama