Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Len nedávno som písal komentár ku českej verzii tejto relácie. Takže vlastne len zacitujem svoje slová a niekoľko málo ešte na konec pridám: "Nie som vyznavačom takéhoto televízneho relaxu. Ale zopár častí rodinnej súťažnej relácie "5 proti 5" som videl. Pamätám si, že to uvádzal večne spotený a samozrejme ukecaný Petr Novotný. Musím uznať, že tento chlap má skutočne dar od Boha vtipne komunikovať s prostým národom. Na Slovensku túto reláciu moderuje nesympatický poloidiot Andrej Bičan. Samotná súťaž za moc nestojí, ale keď to dajú uvádzať ešte aj takému retardovi, tak to je skutočne katastrofa. Českej verzii dávam jednu hviezdičku práve za toho obézneho kecala Petra Novotného." Za primitívneho Bičana v slovenskom variante by som musel ísť hlboko do záporných čísiel, keby sa to dalo. Takto to aspoň rýchlo hodím do odpadu! ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Desať rokov som sa úspešne vyhýbal tejto „súťažnej“ relácii a keď som videl Bičana, rýchlosťou blesku som prepínal. No pred pár týždňami to prišlo, odsledoval som celú reláciu a odvtedy keď to raz zbadám, už to neviem vypnúť až do konca. Chcem a musím vedieť, ako odpovedalo 100 Slovákov na tie zbytočné ale vtipné otázky. Jednoducho závislosť ako vyšitá, už len ako sa jej zbaviť a získať tak naspäť polhodinu času denne. Pritom je to každý deň absolútne to isté, súťaž nie je vedomostná, jej účastníci nemusia NIČ vedieť, iba sa nechať zhovadiť od moderátora, ktorému to naozaj ide. Už sa nečudujem obľúbenosti relácie a tomu, že sa drží v rovnakom formáte toľké roky na obrazovke. ()

Reklama

Mire 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som to hodnotiť nezamýšľal, keďže to mám celkom u prdele, ale ako to sleduje moja matka, tak som práve začul ako Andrej Bičan robil grimasy aj so zvukovými efektami ako čistý debil, tak nemám možnosť dať iné hodnotenie, obsadzovať do relácií stále toho kreténa ktorého jediný dobrý angažmán bola Maxihra na začiatku minulej dekády!! EDIT 22.3.2014: Bičan je určite svojrázny a občas mu môže zajebávať pred obrazovkou, ale po čase a vzhliadnutí viacerých stále nie celých častí ale aspoň útržkov, musím povedať že je to jeden z mála normálnych televíznych programov ktoré máme možnosť sledovať. Takýto formát totiž totálne vykapal a nahradili ho rôzne odporné reality show. A 5 proti 5 dokáže byť celkom zábavné aj bez vulgarizmov, hádok medzi "súťažiacimi" a inými ohavnosťami ktoré sa v týchto realitných show vyskytujú. Dávam také dobré dve hviezdičky. ()

Vesecký 

všetky recenzie používateľa

Výjimečně zábavný pořad s vynikajícím Andrejem Bičanem, pohotovým moderátorem sršícím neobyčejným vtipem. V Česku sice existovala verze tohoto pořadu, ale nemohly se díky této osobnosti se slovenskou ani v nejmenším srovnávat. Denně je to v tomto nehezkém režimu balzám na duši. Na současnou českou televizní zábavu se nedá dívat. Stokrát tleskám! ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát a pointa tejto relácie sa mi vždy celkom pozdávali. Dá sa na to pozerať a odpovede na niektoré otázky sú naozaj veľmi nápadité, že napokon dokážu vyvolať dokonca úsmev alebo smiech. A keby Bičan ubral zo svojho do neba siahajúceho hyper excentrizmu, tak by to bolo len a len prospešné. Bohužiaľ, Andrejko to nehorázne preháňa a napokon ten jeho prejav je skôr na škodu ako úžitok. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama