Reklama

Reklama

Ako je možné prežiť vo svete, ktorý doslova zo dňa na deň prevalcovali davy zombíkov? Nuž, dvaja muži, ktorí by ani nemohli byť rozdielnejší, zjavne našli odpoveď na túto neľahkú otázku! Večne nervózny a ustrašený Columbus (Jesse Eisenberg) je síce naozaj ukážkový zbabelec, no prekvapivo sa mu zatiaľ podarilo vyhnúť sa všetkým útokom nemŕtvych – vďaka tomu, že sa striktne drží svojich dosť zvláštnych, ale účinných „47 pravidiel prežitia v Zombielande". Jeho život sa začne uberať zaujímavým smerom, keď sa ako jeden z posledných ne-zombíkov vo svojom nemŕtvymi obsadenom rodisku zoznámi s drsným Tallahasseem (Woody Harrelson). Ten, na rozdiel od Columbusa, zjavne nemá strach vôbec z ničoho. Spolu sa rozhodnú zrealizovať vskutku odvážny plán – raz a navždy skoncovať so všetkými zombíkmi. No ešte predtým budú musieť voľky-nevoľky čeliť najväčšiemu strachu zo všetkých... Samým sebe! Ešteže im osud priveje do ceste dvoch ďalších ne-zombíkov – temperamentnú Wichitu (Emma Stone) a drobnú Little Rock (Abigail Breslin), ktoré si medzičasom už tiež našli svoj vlastný, dosť svojrázny spôsob prežitia v chaose, ktorý vládne všade naokolo. Nanešťastie ale netrvá dlho a budú sa všetci štyria musieť naozaj poriadne zamyslieť nad tým, čo je horšie – nejako to spolu vydržať alebo... Sa zombíkom jednoducho vzdať? (TV Dajto)

(viac)

Galéria (38)

Súvisiace novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (viac)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (viac)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (viac)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (viac)

Reklama

Reklama