Reklama

Reklama

Rytier Lancelot (Til Schweiger) je najlepším, najsilnejším, aj keď nie najbystrejším bojovníkom v kráľovstve kráľa Günthera (Thomas Gottschalk). Je zároveň osobným strážcom krásnej princeznej Herzelinde (Julia Dietzeová). Keď ju unesie tajomný a nepriateľský Čierny rytier (Tobias Moretti), kráľ vyšle Lancelota princeznú zachrániť. Na záchrannej misii ho sprevádza bývalý zločinec, polovičný rytier Erdal (Rick Kavanian), ktorý Čierneho rytiera údajne pozná a môže mu pomôcť ho poraziť. Cestou musí Lancelot prekonať množstvo vážnych prekážok a problémov, pričom mnohé z nich si zbytočne narobí celkom sám. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (37)

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Jestli si neco z lonskych vanoc pamatuju, tak je to tahle naprosto silena pohadka, ktera rozhodne neni pro deti a hodlam si ji skutecne stahnout, neb je to neuveritelna pokladnice hlasek, u kterych jsem se nekolikrat ujistovala v televiznim programu, ze se skutecne divam na pohadku. Kde jinde muzete videt, jak si ho chce Lancelotuv kamos vyhonit nad obrazkem jeho mile a Lancelot prichazi o panictvi v primem prenosu u lehkych dev, aby se svoji princeznou (fanynkou prestarlych New Kids on the Block, kterou doprovazi na jejich koncert!) vedel, jak na vec.... A abych nezapomnela, Lancelot ma sestrih Merkelovy :) Nebudete verit, ze to mysli vazne! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidel paródiu bez štipky vtipu. Vlastne hovoriť o humore v tomto prípade je absolútne nevhodné. Kúpte si popcorn, sadnite si a pripravte sa na trapas, po ktorom vám ostanú ústa ako po obrne. Žiaľ nie od smiechu ale od permanentne zadiveného výrazu z nepochopenia, ako mohol niekto napísať niečo tak prízemné. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

No ja by som zase až taký prísny nebol, veď sú Vianoce a film má rozhodne na viac, ako 40% na CSFD. Prekvapivo mi nevadili ani New Kids on the Block a uletený humor vyslovene potešil. Nehovoriac o tom, že už len pri pohľade na pripečeného Lancelota v podaní Tila Schweigera s tou jeho pážacou parochňou zákonite musíte vybuchnúť od smiechu. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Od Schweigera jsem v tomto případě čekal víc. Dobrý začátek, kde se doba středověku mísila s dnešní moderní kulturou, vystřídalo takové suché nic. Kde třeba obdobný Princ a pruďas docela fungoval, zde spíš tlačí na pilu a snaží se být za každou cenu vtipný. Mohlo to být o mnoho řádů lepší, tentokrát ale zklamání, které mě už od půlky nebavilo. 40% ()

Ironfood odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem doufal, že to bude něco mezi Příběhem rytíře a Princem a pruďasem. Bohužel mé naděje vzaly rychle za své. Přišlo mi to spíš jako Asterix a Olympijské hry, jen ještě o kus horší, a to už je co říct. Možná je to tím, že Asterix byla koprodukce, kdežto tohle dělali pouze Němci se svým velmi specifickým smyslem pro humor. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (5)

  • Til Schweiger o vzniku filmu: „Nápad na film prišiel od mojich detí, ktoré chceli, aby som natočil film pre deti.“ (Arsenal83)
  • K filmu vyšlo aj CD s pôvodným soundtrackom; vrátane piesne, ktorú spieva sám Til Schweiger, "Walta Sattla" o pirátovi Walterovi Sattlerovi, ktorý paroduje Robina Hooda. K filmu vyšla aj PC hra vyvinutá Daedalic Entertainment. (Arsenal83)
  • Nemecká organizácia Film and Media Rating FBW vo Wiesbadene udelila filmu hodnotenie „Hodnotný“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama