Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvá reality show TV JOJ s desiatimi finalistkami, ktoré súťažia v rôznych úlohách a disciplínach hodnotených porotou, ako i divákmi posielaním sms. Víťazka získala miliónovú zmluvu na post moderátorky tejto stanice. (djsaly)

Recenzie (24)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Chúďatko Olasová. Šikovná, pekná, príjemná, divadelná herečka a ani tento úspech a neskôr vlastná relácia jej nepomoholi, aby si užila viac ako oných 5 minút (televíznej) slávy. A to že vyhrala tvár, ktorá sa na televízne obrazovky vôbec nehodí je dokonalá vizitka tejto neškodnej šaškárny. Druhá hviezda je za veľa pekných a talentovaných dievčat. 30% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi ma táto relácia sklamala. Nakoniec, keď kvôli tomuto vykopli Katarínu Ivankovú zo školy si po určitej dobe mohla povedať, že to za to nestálo. Víťazka Karin Olasová už bola v tej dobe trochu známa a to, že ako jedna stará pani vraj povedala, že vyzerá ako Panna Mária bol vrchol, čo ma na tom vydesilo. Ja osobne okrem prvej menovanej som mal favoritku Michaelu Suríniovú, ktorá však zahrala prijatím ponuky na sobáš na divákov a ten jej frajer si to tým pokazil, lebo nakoniec si zobrala Araba, ale po čase som zistil koľko faloše, hlúposti tam bolo. Lucia Uličná, Petra Lénartová sa tam tiež stali známejšími. Barbora Chlebcová je lepšia v dabingu ako v televíznom priemysle podľa mňa a na zvyšok účinkujúcich si už človek ani nespomenie. Tak to dopadlo. Porota a moderátor mi neprišli až tak skvelí. Dnes by som takúto reláciu už nechcel vidieť. Príde mi to už ako obchod s ľuďmi. Bol som mladý chalan a možno som to v tej dobe zožral televíziám viac ako som mal. Dnes už viem ohodnotiť skutočný zmysel a hodnotu tohto celého. Veľmi smutne to dopadlo. Bolo to jednoducho zlé. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Jedna z pionierskych reality show formátov u nás. A o čom to bolo, iba o debilizácii TV divákov. Dnes je tento šport na vrchole svojho snaženia. ()

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

Karin Olasová si po uvádzaní dychovkovej hitparády pre dôchodcov na STV musela asi niečo dokázať, tak vyhrala, jej relácia skončila dosť neslávne po pár častiach a vrátila sa spät do muzikálov, Suríniovú požiadal počas priameho prenosu priateľ o ruku /aké to bolo romantické/, hneď po skončení relácie ho odkopla, na názov Uličnej relácie si nespomenie už asi ona ona sama, Chlebcová sa vrátila k dabingu, čo jej ide celkom dobre, Lenártová v reklame roznáša pivo a spolu s Ivankovou hrali v nejakom horore a na mená ostatných dievčat si nech robím čo robím už nespomeniem a aké to mali byť moderátorské hviezdy ()

Kikania 

všetky recenzie používateľa

Dosť dlho mi trvalo, kým som si spomenula na túto súťaž a určite viete kde tým smerujem. Dosť oničom. Z prvej série Slovensko hľadá superstar, ktorá bola tiež už dávno, si ľudia spomenú minimálne na 5 finalistov a niketorí aj na všetkých. Ale dievčatám, ktoré sa prihlásili to súťaže Dievča za milion, určite táto súťaž nepomohla a nijako ich nezviditeľnila...Škoda... ()

biopanic 

všetky recenzie používateľa

Za bláznivého Hudáka, prílev niečoho nepoznaného a za to, že som zistila čo je to "kabanos". Btw si prosím aj "Muža za milión", diskriminácia tohoto typu ma začína znepokojovať. ()

Jandro 

všetky recenzie používateľa

V čase vysielania tejto relácie začali reality show vo všetkých troch slovenských televíziach naraz. Prvej Superstar na STV patria právom štyri hviezdičky, TV JOJ s Dievčaťom za milión ešte relatívne obstála, Big Brother na Markíze sa inak ako odpadom nedá nazvať. V Dievčati za milión bolo vidieť určitú neskúsenosť s podobným typom show, ale za pochodu sa všetci učili a každá časť bola lepšia, hoci ku koncu už nebolo veľmi čo nové vymyslieť, aj tak to na slovenský formát obstálo vcelu dobre. TV JOJ objavila pre verejnosť moderátora Michala Hudáka a aj víťazku Karin Olasovú. ()

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Bola to somarina s odpornou víťazkou a Hudák ukázal "že to umí". Jeden z prvých programov parazitujúcich na populárnej vlne reality shows. Bolo by zaujímavé vedieť koľkí z tých čo dali "odpad" to v dobe vysielania pravidelne sledovali s očami nalepenými na obrazovke. ()

Reklama

Reklama