Reklama

Reklama

112

(relácia)
Reality-TV / Dokumentárny
Slovensko, 2006, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument s názvom 112 je tzv. citysoap formát určený pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie a zaujímajú ich akčné, rušné, napäté, ale pritom každodenné udalosti všedného života. Každá časť zachytáva príhody, ktoré sú svojou podstatou dramatické: zásahy policajtov, hasičov či záchrannej služby... Televízny divák uvidí veci „z prvej ruky“ – bezprostredne zažije situácie, o ktorých doposiaľ iba počul a ktoré sa pritom stali možno len niekoľko ulíc od neho... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (45)

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Nevim jaka je napln teto serie, videl jsem myslim jen jeden nebo dva dily, ale libil se mi ten styl. Kdy byl napr. hasicsky zasah tocen primo kamerou na helme, z pohledu zachranaru. Pritom nic rozmazaneho, ale solidni pekne ostre zabery "real-time". Takze mi to prislo poutave i akcni. Chapu, ze ne kazdy dil ma asi zajimavy obsah, ale to, co jsem videl, byl fajn nahled do prace ceske policie, vysetrovatelu, hasicu... Coz pokud vim nikde jinde v TV neni, pokud nepocitam bulvarni zpravy na Nove. Snad jen "Krimizpravy" na Prime by se tomu daly prirovnat, ale tam se jedna tusim jen o cernou kroniku, kdezto dil "112"ky, co jsem videl, treba zadnou vrazdu neobsahoval, takze ma zrejme sirsi zaber, coz je plus. ()

pyzma84 

všetky recenzie používateľa

V globále nezáživné spracovanie akože policajtov v USA, kde to vysielajú roky. Nie, že by sa u nás nič nedialo, ale myslím si, že zostrihy príspevkov sú o ničom, príbehy o chudákoch bezdomovcoch, ktorí bývajú v nejakých chatkách sú trapné-skôr poľutovania hodné, cigánske a bezdomovecké bitky a hádky sú o ničom, záchvaty pri nedostatku inzulínu nezáživné... Možnože, ak by boli natáčané stopáže z iných úsekov a pri iných zásahoch, určite by to bolo zaujímavejšie a omnoho pozeranejšie. ()

Reklama

fleker 

všetky recenzie používateľa

nedávno sem byl v obchodáku kupovat dárek a vjedný takový uličce sem si všim holky, za kterou pořád šmejdil takovej nesmělej klučina,,,asi ji chtel nekam pozvat, ale nejak si pořád nemoch troufnout a tak za ní nenápadne behal jak nejakej mopslík vod knih až po spodní prádlo, a když už to vypadalo, že se nakonec rozhoupá,,,,asi tou nervozitou nebo čím, mu najednou povolilo střevo a místo aby řek nějakou tu romatiku tak si uprd,,,a eště jak se to znažil nějak zaonačit a zatlačit to co vněm eště zbylo zpátky do těla, tak z toho vyšel takovej úplně holčičí zvuk, jako když si upšoukne štěně... samozřejmě hned na to nehorázně zrudlul,,, ta holka nevěděla jak se má tvářit, protože stála tak metr vod něj..zvažovala unik ale zřejmě zatím ještě nebylo nic cejtit...a v tu chvíli se zjevil hrdina....aby zažehnal trapnou situaci.... "PROČ SE ČERVENÁŠ VOLE, DYŤ JE TO ÚPLNĚ NORMÁLNÍ", pronesl náš hrdina a usral si taky,,, udělal to úmyslně, s nadšením jemu vlastním, zhloubi duše a zcela zdarma.....takový byl totiž on....a halou zazněl baryton...a pak bez potlesku a za zvuku smíchu, vrátil se opět k tichu, do tmy, a už nikdo nikdá o něm neslyšel ....to sou totiž pravý hrdinové...a né ňákej strejda v nehořlavý bundě a s ochranou přilbou, co si za to eště nechá vyplácet gáži ()

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Tomáš Maštalír má na tento druh komentovania výborňe špecifický a mrazivý hlas. Vďaka nemu a reálnym situáciam v našich mestách si tento dokument s produkcie D.N.A zaslúži aspoň 3 hviezdičky. Aj keď nie vždy som mal náladu čumeť na opilcov, bitkárov, feťakov či drogových dílerov. Na druhej strane sa však hovorí že "najlepší scenárista je sám život"... tento dokument je toho smutným dôkazom... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Akože videl som v hororoch skutočne už všeličo, ale to, čo ukazuje štáb tohto projektu si skutočne neberie servítku pred ústa, ani sa to v "neželanom" momente neodvracia. Takže miestami vám bude z fyzického humus, ktorý uvidíte, skutočne zle a slabšie povahy bude určite napínať na vracanie. Šokujúce lekárske momenty sa plynulo striedajú napríklad s policajnými zásahmi na zlodejov a feťákov, kedy sa pre zmenu dočkáte dialógov a hlášok, aké by nemal šancu vymyslieť ani Tarantino. Nakoľko si prácu týchto zložiek veľmi vážim, nemôžem ísť pod 100%. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama