Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý voják Fu shání peníze, aby své matce postavil dům. Když zabiják jménem "Anděl smrti" zavraždí mocného obchodníka Tsukamota, podle jeho závěti vypíšou stomilionovou odměnu pro toho, kdo najde a zabije vraha i jeho objednavatele. Fu se s pomocí kriminálníka Loa dostane na setkání zabijáků a chce získat lukrativní zakázku, ale problém je v tom, že neumí zabíjet lidi! Lo jej začne učit umění zabijáka, a začnou spolu pátrat po vrahovi. Musí přitom bojovat s omnoho zkušenějšími konkrenty, a zároveň uniknout policejnímu inpektoru Kwanovi! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (67)

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Nevím zda to tak je i v originále, ale dabing tu udělal z Jeta Li mentálce, nebo přinejmenším mírně prostoduchého, jak se tak říká, on se tak i trochu chová, tak nevím. Zápletka by nebyla až tak špatná, ale to zpracování fakt není nejšťastnější, jako komedie to moc nefunguje, sice tu pár úsměvných scének je, ale to je všechno. Akce je spíš až ke konci a celkově jí moc není, zase kdo si počká na konec, dočká se obstojného střílení a rubaček, ale nečekejte nic extra. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

No čtyři s odřenýma očima, fighty byli opravdu skvělý hlavně jak bojovali rychle tohle umí Jet Li parádně. Za celý film 4 akční scény, ale jinak je to fajn filmek který ani tak nenudí, hudba je taky parádní. Jediný co mě sralo bylo pár nerealných situací, příběh se mohl trochu víc spestřit a přiběh byl takový trošku odfláklý se mi zdál.. vše ostatní bylo dobré. Jet Li je fakt "cíťa" ()

Reklama

Puol 

všetky recenzie používateľa

Celkom pohodová komédia s Jet Li v preňho známej polohe dobrosrdečného blbečka s neuveriteľnými kung-fu schopnosťami. Akcie je pomenej, ale v Jetovom podáni je slušná. Sympatickú postavu si strihol Eric Tsang, na ktorého sa po Volavkovskej trilógií pozerám úpne inak. Pozn.:Komentár sa týka u nás vydaného DVD, tj.orez na 4:3, bez originálnej zvukovej stopy s protivnou hip-hoperskou hudbou. Verím, že po zhliadnutí originálnej verzie by som išiel s hodnotením aj vyššie. ()

Hrus 

všetky recenzie používateľa

Jako příznivci Jeta Li se mi to líbilo, ale má to takový trochu příliš "hongkongský" scénář a osobně mám radši buď Jetiho "shaolinské/wu-shu" filmy (Once Upon a Time in China, Last Hero in China) nebo jeho hollywoodskou produkci (The One, Romeo Must Die, Unleashed). Takže dávám sice 3 hvězdičky, ale jen těsně a jen proto, že tam je Jet Li; když bych si ho odmyslel, tak film samotný sotva drží pohromadě... ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Jet Li je ako mladšia verzia Jackieho Chana no ani zďaleka naňho nemá. Veľmi jednoduchý, priamočiary a predvídateľný scenár, pri ktorom sa miestami budete nudiť. Dej a obsadenie rovnaké, ako pri akčných komédiách tohto typu (Wasabi, Rush Hour...), kde je na frajera sa hrajúca nula v konfrontácii s málo asertívnym frajerom. Hudobný doprovod v akčných scénach v podobe rapu bol absolútne nevhodne vybratý, dokonca pôsobil rušivo. Pokusy o fóry typu, už spomínaného, Jackieho Chana vyzneli dosť silovo a nútene, a tak vám ostane kamenná tvár počas celého filmu. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama