Reklama

Reklama

Ja som bulvár

  • USA Tabloids - That is me
všetky plagáty
Dokumentárny / Komédia / Krátkometrážny
Slovensko, 2008, 31 min

Obsahy(1)

Peter Begányi sleduje aktuálny stav, veľkú mieru vplyvu médií, najmä bulváru na obraz spoločnosti... Všetci sme ním zasiahnutí: osobnosti zo stránok, o celebritách píšuci novinári, či diváci - čitatelia „nových časov a plusiek“. Náš deň, posedenie na kávičke, pracovný rozhovor, domácu hádku ovplyvňuje – čo sa dnes stalo s tou a tou celebritou! V moderne poňatom, „neoslavnom“, pátrajúcom dokumente cez portrét ex-bulvárneho novinára Tomáša Holetza režisér mapuje, čo to bulvár vlastne je a prečo je taký žiadaný, či je práca bulvárneho novinára ako každá iná a ako skutočne dokáže ovplyvniť život. Dáva priestor osobnostiam, novinárom, moderátorkám, „celebritám“ kategórie A i B, ale i obyčajným ľuďom od novinového stánku... Ich prostredníctvom sa divák dozvie viac a fenoméne, ktorý charakterizuje dnešok. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Pútavý, moderný, vtipný, úderný. Krásna ukážka, že aj dokumenty vedia byť "komerčné" a môžu mať značný divácky potenciál. Určite odporúčam, aj keď veľa zábavných prestrihov je tam hlavne kôli samotnej zábavnosti ako nejakému dokumentárnemu významu. Treba vidieť... ()

poet 

všetky recenzie používateľa

Rehotal som sa ako kôň. Pre mňa najlepší dokument z prehliadky Jeden svet. Neviem si predstaviť odvysielanie tohto filmu na markíze v prime-time:)). Prehliadka slovenskej "smotánky" a ich názory na bulvár. Samozrejme že nechýba najznámejší slovenský matrac Mary-Ann Ďurianová a slovensko-ruský mr. Showbiznis a kaderník v jednej osobe Paviel Rochniak. Veľmi zaujímavo natočená a zostrihaná téma bulváru od výroby až po kunzum tohto produktu. Doporučujem proste všetkým a najmä konzumentom........ ()

Reklama

Reklama