Reklama

Reklama

Svedok vraždy

(TV film)
  • Česko Svědkem zločinu (viac)

Obsahy(1)

Laura má problém vychádzať a komunikovať so svojou dcérou Samanthou. Dievča po nociach chodieva von, ale matke o svojich výletoch odmieta povedať čo i len slovo. Keď sa však Samantha stane svedkyňou zločinu, Laura musí svoju dcéru ochrániť, pretože jej hrozí smrť... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

artas 

všetky recenzie používateľa

Dosť rozťahaný film, poväčšine bez napätia s odhadnuteľným koncom. Hlavný záporák mal na svoju postavu ksicht, zato Kelly sa na matku nepodobala ani náhodou. Hodnotím to tak na 50%. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Námet, ktorý možno považovať za tuctový, v podpriemernom televíznom filme. Len pre priemerných filmových konzumentov - laikov. ()

Reklama

Brano 

všetky recenzie používateľa

Klasický TV thriller. Celkom pozerateľný dej, ktorý nijak zvlášť nenadchne. Tak na jedno pozretie. Film pri ktorom netreba veľmi rozmýšľať a už od začiatku viete, ako to všetko skončí. Herecké obsadenie hlavných postáv matky a dcéry bolo slabé a ich výkony boli nepresvedčivé. Zato záporák bol dobrý. Takisto plno nelogických chovaní postáv na kvalite rozhodne nepridalo. Stotožňujem sa s tunajším hodnotením. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama