Reklama

Reklama

Le Bureau des Légendes

(seriál)
  • Austrália The Bureau (viac)
Trailer
Francúzsko, (2015–2020), 43 h 20 min (Minutáž: 52 min)

Hudba:

Rob

Hrajú:

Mathieu Kassovitz, Jean-Pierre Darroussin, Sara Giraudeau, Florence Loiret Caille, Gilles Cohen, Alexandre Brasseur, Michaël Abiteboul, Léa Drucker (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Obsahy(1)

Zajímalo vás někdy, co vede k titulkům typu "Policisté pozatýkali členy teroristické buňky" nebo "Při spojeneckém náletu zahynul předák Tálibánu"? S odpovědí přichází Francouzi. Špionážní série jdoucí pod povrch společenského vědomí odkrývá fungování tajných služeb. Divák se do mezinárodního kolotoče intrik a zrady zamotává se členy Kanceláře legend, která je součástí francouzské zpravodajské služby. Všichni jsou právě pohlceni případem zatčení jednoho z nich v Alžírsku. Zatímco se rozbíhá operace na jeho záchranu, na pozadí pozornosti pomalu začínají další, s mnohem hrůznějšími dopady. A všichni si postupem času uvědomují jedno: nedá se věřit nikomu. (Okara)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Season 1 (2015) (S01) 

Velmi slusna spionazna zalezitost. Jednak herecke obsadenie, vykony, autenticita a tiez postupy neboli rusive alebo naivne. Fakt dost dobre. Odporucam. Necakajte akciu v Bournovom style, je to skutocne "jemna praca". Slabsich pat, ci silne styri. Vdaka poslednym dvom dielom a zaverecnemu dojmu som dal plny pocet. Prva seria nemusi vsak sadnut kazdemu. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Scenarom, spionaznymi hrami a i dejovymi linkami vo Francuzsku a sucasne na blizkom vychode mi druha seria prisla este zabavnejsia a napinavejsia. Pecka. Odporucam. ()

Episode 3 (2016) (S02E03) 

Tato cast je dost nadupana. Na parizskom aj blizkovychodnom "fronte". Klamanie "telom" a zakryvacie manevre sa deju prakticky neustale. Dufam, ze sa to neprekombinuje a nezacne to divaka unavovat. Zatial je ten pomer dost na hrane. ()

Season 3 (2017) (S03) 

Tato seria mi viac ako predosle pripominala Homeland. Udalosti na blizkom vychode i spionazne hry s Marinou, ci tie v Parizi mali celkom naslapnute. Uz som si zvykol, ze tento typ filmov nieje rozpravkami so stastnym koncom. Spravodajske hry su vykreslene pomerne uveritelne a i zucastneni su autenticki. Francuzi opat boduju. Odporucam a vrham na sa na 4tu seriu. ()

Episode 1 (2017) (S03E01) 

Velmi slusne pokracovanie deja z druhej serie. Ma to grady na to, ze sa jedna o prvy diel novej serie. Spokojnost. ()

Season 4 (2018) (S04) 

Pomerne slusne zakoncenie dejovej linie tiahnucej sa od prvej serie. Dufal som, ze sa bude odvijat inym smerom, zial nestalo sa tak. Tentoraz sa dej odvija na moskovskom, syrskom a parizskom fronte. V zaverecnych castiach na ukrajinskom. Suhlasim, ze sem-tam vas vytrhnu z jednej a vhodia do druhej dost necitlivo. Naviac, moc mi nesadli niektore nove postavy a i linia s Marinou sa v Moskve ku koncu akosi utlmila a az v zavere opat rozbehla. Kazdopadne ukoncenie "najvacsej z legiend" som trosku predvidal a nepotesilo ma ani najmenej. Pozorny divak si vsimne urcite paralely v zivotnych liniach postav v akcnejsom Homeland-e. ()

Episode 3 (2018) (S04E03) 

Rozklad z vnutra v priamom prenose. Tuto techniku vyuzivali obycajne kontraci a nasadeny spioni. Ked si blchu do kozuchu naimplemntuje sama posadka jednej "lodi", o niecom to hovori. ()

Súvisiace novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Reklama

Reklama