Reklama

Reklama

Dva dni pred svadbou odchádza Doug (Justin Bartha) a jeho traja kamaráti (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis) do Las Vegas na nezabudnuteľnú párty. Lenže, keď sa ráno prebudia s bolesťou hlavy a zistia, že si vlastne nič nepamätajú, ich luxusná izba je ako po výbuchu a ženícha nevedia nikde nájsť, začnú panikáriť. Bez najmenšieho záblesku, čo sa v noci stalo sa musí toto trio pokúsiť zistiť krok po kroku čo všetko v noci robili, musia nájsť Douga a odprevadiť ho na svadbu. Čím viac toho odhaľujú, tým viac si uvedomujú, do akých problémov sa dostali. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (77)

  • Ukradnuté policajné auto je Ford Crown Victoria z roku 2000. (Zeker)
  • V Brazílii je film (a jeho pokračovania) známy ako "Se Beber, Não Case!" Čo znamená: "Ak piješ, nežeň sa!" (Zeker)
  • Tým, že film zobrazuje a oslavuje Las Vegas ako „ultimátny útek chlapov“, mal veľký vplyv na Caesarov palác a Las Vegas. V roku 2013 bolo oznámené, že od toho roku hostia naďalej citujú zamestnancom Caesars dve vety zo scény registrácie filmu: "Žil tu Caesar?" a "Viete, či je hotel vhodný pre pager?" V dôsledku filmu sa hracie automaty s tematikou Hangover stali populárnymi v kasínach v celom údolí Las Vegas, obchod so suvenírmi Caesar's Palace predal desiatky tisíc suvenírov súvisiacich s filmom a úrad pre konvenciu a návštevníkov Las Vegas dostal množstvo otázok od ľudí. (Zeker)
  • Zach Galifianakis povedal, že sa pokúsil zakázať svojej vlastnej matke vidieť film a že kričí na rodičov detí, ktoré mu hovoria, že sa im to páči. (Zeker)
  • Ide o najvyššie zarábajúcu „R - rated“ komédiu v USA. (Zeker)
  • V skutočnom živote vlastní Mike Tyson (hrá sám seba) sedem tigrov. (Zeker)
  • Pôvodne sa na scéne s taserom mal použiť skutočný taser, ale právnici z Warner Bros. požadovali, aby štáb používal rekvizitu. (Zeker)
  • V skutočnom živote je Bradley Cooper (Phil) abstinent. S pitím prestal ako dvadsaťdeväťročný. (Zeker)
  • Keď policajné auto zastaví pred kasínom Caesars Palace, dvaja skutoční zamestnanci sa v pozadí hádajú o nakrúcaní filmu. (Zeker)
  • Príbeh bol inšpirovaný skutočnou udalosťou, ktorá sa stala Trippovi Vinsonovi, producentovi a priateľovi výkonného producenta Chrisa Bendera. Vinson sa vyparil zo svojej bakalárskej párty a prebudil až v Las Vegas v striptízovom klube, kde nakoniec nechal pekný účet. (WalterIK7)
  • Mike Tyson, ktorý hrá sám seba, sa neskôr priznal, že bol počas natáčania závislý na kokaíne a svoje repliky prednášal len s veľkou ťažkosťou. Tyson neskôr povedal, že práca na filme ho presvedčila, aby zmenil svoj životný štýl. (HelenOfTroy)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 277,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 469,3 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (viac)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (viac)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (viac)

Reklama

Reklama