Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ed Hunter, mladý psychológ žijúci v New Yorku, obdrží list, z ktorého sa dozvedá, že jeho otec John, ktorého si vôbec nepamätá, zomrel. Avšak po príchode do rodného Írska sa v mieste otcovho bydliska dozvedá od miestnych, že John žije a nemá žiadneho syna. Začne po ňom pátrať, pričom spozná tajomnú a pôvabnú Sáru, ktorá mu osvetlí prekliatie predkov rodu Hunterovcov. (sochoking)

(viac)

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Prvých 40 minút sa nič nedeje. Po lesíku počuť krik, niekto tajomne šepoce a občas praskne wetwička a to je tak všetko. Potom sa zjavil duch a to som sa skoro zosral. Normálne mi prebehol mráz po chrbte. Je to taký televízny film s viac menej neznámymi hercami za silnejšie tri hviezdičky, alebo slabšie 4. ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Írsky horror thriller,ktorý sa zaoberá desivou mytológiou v odľahlej časti Írska.Mladý psychológ,ktorý žije v New Yorku sa vráti domov do Írska,aby zistil kde a ako sa záhadne stratil jeho otec.Zo začiatku má pomalé tempo,ale pomaly sa rozbehne.Ale treba asi cca 40 minút vydržať.Tento film je pomerne neznámy,ale stojí za to.Nehraje tam moc ľudí,dej je vsunutý ozaj do nejakej zapadnutej dediny na západe Írska.Les duchov bol celkom pekný,myslel som si že v Írsku už lesy ani nemajú.No a v tomto lesíku bola asi pred 1000 rokmi zaživa pochovaná matka s dieťaťom.Tajomná dievčina,ktorú stretne v lese,mu povie že otcove zmiznutie súvisí s duchmy tej matky s dieťaťom.A hodne vie aj miestny farár.Trocha iný horror,na aký sme zvyknutý. ()

Reklama

Reklama