Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo svojej podstate sa jedná o pokračovanie Lucky Star (2007), nesúce sa v príjemnej atmosfére a skrývajúce prekvapivé rozuzlenie. Opäť sa stretneme so všetkými protagonistkami. Dozvieme sa, akého psa má Minami a dievčatá si zahrajú počítačovú hru spolu s Konatou. Z Konaty sa na chvíľku stane víla, ktorá plní želania. Tsukasa sa snaží poraziť svoju sestru vo volejbale. Dievčatá sa popri hre stratia v lese... (Hees)

(viac)

Recenzie (3)

Hees 

všetky recenzie používateľa

Podarené pokračovanie http://www.csfd.cz/film/231770-lucky-star/ Lucky Star. Žiadny posun nečakajte toto OVA je presne to isté ako anime a je to len nejaký bonus, ktorý v porovnaním so seriálom ho môže dokonca prekonať. Záleží od toho čo očakávate. Ak čakáte posun v príbehu na niečo zaujímavé tak to vás sklamem. Ak čakáte milé plus, ktoré bude viac vtipné ako Lucky Star tak áno to sa dá očakávať. Niekomu môže menej vyhovovať až príliš rýchla zmena príbehu. Príbehov je totiž niekoľko a rýchlo sa menia, aby sa stihlo toho čo najviac. Takže ak vás niečo baví a rýchlo skočíte na inú tému tak to môže pôsobiť nepríjemne. ()

Maou 

všetky recenzie používateľa

Rovnako dobré ako seriál, len celé to je trochu bláznivejšie (ako OVA epizódy zvyknú byť). Ten hraný koniec si však mohli odpustiť. ()

Reklama

Reklama