Reklama

Reklama

Boku no kanodžo wa saibógu

  • Japonsko 僕の彼女はサイボ-グ (viac)

Obsahy(1)

22. november 2007: Osamotený študent Jiro Kitamura (Keisuke Koide) má narodeniny, no jediný darček dostal sám od seba. V tento deň sa ale stane niečo neočakávané - stretne dievča svojich snov (Haruka Ayase), ktoré však ešte tú noc zmizne bez stopy.
22. november 2008: Jiro oslavuje narodeniny a znovu stretáva tajomnú dievčinu. Teraz však zistí celú pravdu: Kráska je cyborg z budúcnosti, vytvorený iba pre jeho potreby. Je krásna, má nadprirodzené schopnosti a pre Jirove šťastie by urobila čokoľvek. Má ale jednu chybičku: Nevie cítiť a opätovať lásku. Podarí sa Jirovi naučiť ju ľúbiť? (koba)

(viac)

Recenzie (85)

May 

všetky recenzie používateľa

Cyborg Girl zacina jako pohadkova romanticka komedie, ktera ackoliv vykrada reziserovu predchozi 'trilogii' klasicke korejske romantiky temer do puntiku, funguje uzasne, ne-li lepe nez originaly; kupodivu. Funguje tak az do chvile, kdy se stane neco, co je naprosto stupidni a bohuzel naprosto typicke pro Kwak Jae-yeonga aneb rezisera, ktery rozjede uzasnou lovestory aby ji pak uslapal nesnesitelnou prekombinovanosti, ktera nebere ani pul ohledu na pravdepodobnost uskutecneni a prosty fakt, ze tem obycejnym vecem, kterymi to zacalo v MSG, zadne casove klicky, apokalypsy, wuxia boje, cool policejni prestrelky ani ubrecene konce roztahane pres pul filmu nikdy nemuzou sahat ani po kotniky. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Romanticko komediálno melodramatický žánrový mix, v ktorom akčnejšie scény, cestovanie v čase či iné scifi prvky pôsobia prirodzene ako v obyčajnej romantike, o ktorú vlastne ide aj tu v prvom rade. Nezameniteľná azijská estetika a odzbrojujúci záver, úžasným spôsobom dopointujúci predošlé dianie je niečo čo sa nedotkne snaď len najväčšieho cynika. Tým našťastie nie som a vďaka spomínaným prvkom je Cyborg Girl unikátnym filmovým zážitkom, ktorý si s radosťou zopakujem viac krát. ()

Reklama

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to vůbec špatné, ale tak nějak se režisérovi nepodařilo vždy vychytat kombinaci různých žánrů, byť je zde opět hodně povedených momentů a některé vtípky mě dostaly, něco tomu chybí. Naštěstí Ayase Haruka a Keisuke Koide podali velmi dobrý výkon a nepochybuji, že se oně začnou více zajímat filmaři i diváci, zaslouží si to. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na tomto filme už vidno Kwakov úpadok z ktorého sa dodnes nespamätal. Najlepšie funguje úvod, ktorý ma kvalitou blízko ku Kwakovým romantickým klasikám. Ona je roztomilá a on je typický ňouma. Perfektne sa k sebe hodia a chémia medzi nimi funguje na jednotku. Na tento skvelý úvod dojímavo nadviaže aj záver, ktorý dodá filmu peknú pointu. Lenže medzi krátkym úvodom a záverom je dlhý úsek v ktorom sledujeme síce nádherného Cyborga v podaní dokonalej Haruky, ale keďže je úplne vygumovaná a všetko o ľudskom správaní sa musí učiť, tak medzi ňou a hlavným hrdinom nefunguje žiadny vzťah. Čo je logické. Jak nadviažete vzťah s tupým robotom, ktorý nič nechápe. Túto časť filmu mali pravdepodobne naplniť komediálne scény v ktorých Cyborg stvára rôzne trapasy. Ale väčšina z nich bola len trápna. Keby tam nehrala Haruka na ktorú sa dobre pozerá aj keď len stojí pred kamerou, tak by to bola neznesiteľná nuda. Sem tam poteší len nejaká tá akčná scéna. Sklamaním je aj nevýrazný soundtrack na ktorom si predtým dával Kwak záležať. Takže výsledné kvality tohto nevyrovnaného filmu sú priemerne. Proste film tak na jedno pozretie napriek tomu, že záver mal asi dodať úvodu pointu vďaka čomu by mal film na druhýkrát fungovať lepšie. U mňa sa stal opak a tretíkrát si to pravdepodobne nepustím ani kvôli Haruke. 5/10. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Vždy sa čudujem koľko rôznych pocitov vo mne dokážu vyvolať tieto ázijske filmy. Navyše tentokrát zmixované žánre, ktoré by asi nikde inde takto do seba nezapadli: Sci-Fi /Komédia /Romantický /Akčný /Drama /Katastrofický. Prekvapivo to fungue po každej stránke. Jednoducho krása 5* Nieje potrebné to ďalej rozpisovať. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama