Reklama

Reklama

Boku no kanodžo wa saibógu

  • Japonsko 僕の彼女はサイボ-グ (viac)

Obsahy(1)

22. november 2007: Osamotený študent Jiro Kitamura (Keisuke Koide) má narodeniny, no jediný darček dostal sám od seba. V tento deň sa ale stane niečo neočakávané - stretne dievča svojich snov (Haruka Ayase), ktoré však ešte tú noc zmizne bez stopy.
22. november 2008: Jiro oslavuje narodeniny a znovu stretáva tajomnú dievčinu. Teraz však zistí celú pravdu: Kráska je cyborg z budúcnosti, vytvorený iba pre jeho potreby. Je krásna, má nadprirodzené schopnosti a pre Jirove šťastie by urobila čokoľvek. Má ale jednu chybičku: Nevie cítiť a opätovať lásku. Podarí sa Jirovi naučiť ju ľúbiť? (koba)

(viac)

Diskusia

Mkqp

Mkqp (hodnotenie, recenzie)

Neví prosím někdo jak se jmenuje rodná vesnice Jira, kterou navštívili?

Tyckin

Tyckin (hodnotenie, recenzie)

Příjemný kousek, akorát závěr bych ufiknul o 15-20 minut, prostě ty scény v budoucnosti, vysvětlování a následný vlastně happyend mi tam nesedly, mělo to skončit zemětřesením :-)

tomi114

tomi114 (hodnotenie, recenzie)

Som milo prekvapeny. Ano 5 hviezdiciek, nic ine by som ani nerozmyslal dat. I ked som nepochopil vlastne, kedy toho robota stihol vynajst,ale asi vtedy, kedho zranil ten opilec a potom ju uz asi len opravil. Niekto si moze mysliet ze az moc "sladke" to bolo, ale ja si myslim ze to bolo super. No a taku "roboticu" by som veru zobral aj ja! Uz len cakat ci aj mna taka nepride navstivit z buducnosti, kiez by ano. Pekny filmik!

Reklama

Reklama