Reklama

Reklama

Flash Gordon - Největší dobrodružství ze všech

(TV film)
  • USA Flash Gordon: The Greatest Adventure of All
všetky plagáty

Recenzie (6)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Animovaný Flash Gordon spracovaný spôsobom postačujúcim pre televízne vysielanie, ktorého príbeh spísal Samuel A. Peeples (Star Trek) a režijne usmernil Gwen Wetzler. Známa kostra príbehu točiaca sa ako inak okolo záchrany našej planéty bombardovanej žeravými meteoritmi a nacistickou hrozbou samozrejme zasiahne aj Flasha, ktorý sa z tohto devastujúceho prostredia uchýli na cestu do vesmíru, kde má zjednať nápravu. Na ceste na ktorú sa vydal viac menej z donútenia spolu s Dale Arden stretávajú množstvo druhov foriem života – a to od všemožných jašteríc a iných polo-zvieracích kultúr až po človeku podobných jedincov. Úvod animáku je situovaný do Poľska bombardovaného Hitlerovými jednotkami. Pre mňa asi najzaujímavejšia časť príbehu bolo zistenie kto za Hitlerom stojí a kto ho podporuje a zásobuje vojenskou muníciou. Pohodové dobrodružstvo. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade musím napísať, že niečo také sa už netvorí. Dnes je to o pitoresktnosti, všakovakej groteske a prílišnej politickej korektnosti. Teda niečim, čím nebola moja generácia ( a tá predo mnou ) zaťažovaná a tak sme si mohli užiť detstvo, plné fantázie bez kárania dnešnými pseudoodborníkmi. Toto je non-stop akčné fantasy dobrodružstvo, ktoré vytvára dojem, že dnes sa filmový tvorcovia nevedia baviť, sú tlačený k všeobecne známym ústupkom voči dnešnému systému a filmový svet je tlačený do úzadia kvôli akejsi vyváženosti. Akej, to mi je záhadou. Skvelý počin na poli animovanom a aj žánrovom. ()

PKD 

všetky recenzie používateľa

Šmarjá,to byla bomba! Ještě včera jsem o tomto vůbec nevěděl.:) Aspoň,že firma,co stojí za tou animačně odfláklou Star Trek TASkou,zde prokázala,že fakt umí. Kam se hrabe můj velmi oblíbený,Flash a-aaaa!:) ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

ludia neviete kde by sa to dalo zohnat v tom starom ceskom dabingu? na nete som to nasiel all in english. Ak mate nejake info pripadne to niekto ma a chcel by to predat dajte vediet..vdaka. Aby som povedal aj nieco v filmu. Jednoducho dalsia srdcovka ktoru som mal nahratu na starej VHS a pozeral som to az kym sa nezodrala tak ze nicila hlavy videa. Urcite to po animovanej stranke nie je ziadna bomba ale ten pribeh a nostalgia ma nuti dat tomu vrchol :) ()

Reklama

Reklama