Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadšený motorista Ben získa prácu ako vodič pre špeciálne úlohy v obchodnej spoločnosti. Len čo posadí do auta mladú šéfovu manželku Kristinu Holzbauerovú, vozidlo sa zmení na smrtiacu pascu. Psychopatický únosca Müller totiž auto premenil na diabolský stroj, plný sledovacích senzorov, kamier, pripútavacích mechanizmov a výbušnín v airbagoch. Ben musí odviezť Kristínu na určené miesto, a stáva sa tak nedobrovoľným spoluvinníkom zločinu. Čoskoro sú mu v pätách nielen policajti, ale aj ochrankári jeho šéfa Jürgena Holzbauera. Začína sa naháňačka so smrťou, pretože akákoľvek kolízia by aktivovala airbagy napojené na výbušniny. Ben musí ukázať, čo v ňom je a čo dokáže jeho auto... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

carly 

všetky recenzie používateľa

bolo to predvídateľné a málo originálne, ale veľmi príjemné. určite pomohlo, že mám rada predstaviteľa hlavného hrdinu. a páčil sa mi únosca. to tam bola asi najlepšia postava. taký akurát film na nedeľné popoludnie. neurazí a pobaví ()

Blackberry 

všetky recenzie používateľa

Volkswagen film s jedným kedysi dobrým hercom na nemecké pomery, s prvkami Kobry 11. Mix všetkého, čo by sa mohlo týkať aút, na prvý pohľad pekne vyzerajúce, no výsledný produkt napokon nie je sladká šľahačka, ale kyslé dvojtýždňové polotučné mlieko. ()

Reklama

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Toto vypadalo jak amatérský film. Tv kamera, nudné a špatné záběry, scénář nudný a herci, krom Harolda, nesympatičtí a špatní. 1* za odvahu to natočit. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama