Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny film.režisér Cecille B. de Mille ukončil v roku 1923 film Desatoro prikázaní. Po tom, čo sa nakrúcanie skončilo, dal režisér zlikvidovať všetky nákladne vybudované filmové scény buldozérmi v pieskových dunách púšte Guadalupe v strede Kalifornie. Jeho dôvody na takéto rozhodnutie boli záhadné. Medzi použitými vecami sa nachádzal aj skutočný egyptský artefakt - ale nik nevedel, ktorý to bol. Bol v ňom údajne ukrytý duch egyptského boha pomsty. Počas nakrúcania došlo k záhadným vraždám a nehodám...Príbeh sa odohráva v súčasnosti: Vec, súvisiaca s egyptským bohom je stále zahrabaná kdesi v kalifornskej púšti...Starý doktor sa vracia na miesta, kde kedysi počas nakrúcania filmu zahrabal ako malý chlapec egyptský amulet. Spolu so svojim vnukom, veteránom vojny v Iraku, hľadajú v piesku zahrabanú cennosť.. Nájdu nielen amulet - ale aj v ňom uväzneného, smrteľne nebezpečného boha egyptského podsvetia. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (37)

gumli 

všetky recenzie používateľa

Filmy pre televíznu stanicu Sci-Fi Channel sú naozaj čím ďalej tým viac horšie a horšie.A to ešte tento nie je z tých najhorších.Ak to beriem zo stránky horror alebo sci-fi tak je to veľká bieda,ako dobrodružný to ešte ujde.Niekedy to ide až do komédie,ale trápnej.Začiatok nevyzeral zlé,ale dopadlo to pre film zlé.Monštrum bolo smiešne a nebyť tých naháňačiek buginiek po púšti,tak by to bolo len za jedná. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak už sa na mňa nehnevaj. Skropený slizom z dávnych čias sa sprchujem nahý pred davom pohoršených ľudí. Lenže toto nie je najhorší zážitok. Profesor mi volal že ako „mŕtvy“ mám tiež nárok pozhovárať sa s múmiou. Práve ju oživujú, ja meškám, zbrane neberiem. Nemám rád Egypt, ale keby ju prebudili (nejaký staršina vtedajších čias) mohlo by to byť zaujímavé rozprávanie. Tento nesvojprávny film pohŕdajúci divákom je lepšie zameniť za poviedku E.A.Poea "Na slovíčko s múmiou." Garantujem lepšiu zábavu a potešenie zo stráveného času. (05.04.2014, JOJ) ()

Reklama

bazmo odpad!

všetky recenzie používateľa

Náhodou sa mi to dostalo do rúk tak som bol zvedavý čo to je..Zo začiatku to vypadalo celkom fajn a po čase to začalo byť jasné kolká bije..No strašné..amatérčina až to mraky brzdí a dopozerať to dá naozaj zabrať až ste z toho na konci totálne vyčerpaný.. ako je možné že aj takéto filmy sa ešte točia v Mekke filmárčiny v hollywoode..keby to natočila koliba alebo barandov ešte by som to ako tak pochopil že im to nevišlo..toto bol asi zas jeden režisér čo sa chcel blisnúť ale efekt je úplne opačný.. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Strašným spôsobom zbabraná skomolenina. Najstupidnejší akčný, dobrodružný film s akým som sa doteraz stretol. Skupina archeológov horlivo skúma, sedemdesiat rokov staré, pieskom zaviaté staroegyptské filmové kulisy niekde v kalifornskej púšti, neďaleko Hollywoodu. Pri tom oživia smrtiacu "Zabudnutú kliatbu" z časov faraónov. Tiež sa im podarí odhaliť sprisahanie slobodomurárov. Nehorázna blbosť. Lenže v tomto prípade nie je špatný iba hlúpy scenár. Tu sa nepodarilo úplne nič. Réžia, kamera, strih, herci, dialógy, hudba, kulisy, filmové efekty a počítačové triky to všetko stojí, s prepáčením, za hovno. Odpad! ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Levné dobrodružně-mytologické horrory mě docela baví. Nějak zvlášť na nich tedy neulítávám, ale i když jsou zoufale špatné, alespoň pobaví. Tohle bylo trošku suché. Pobavila mně vlastně jen maska staroegyptského démona. A ta dvě známější jména, z nichž jedno pro jistotu odkráglovali hned na začátku. nedávno jsem na svém notebooku objevil kouzelné tlačítko rychlejšího posuvu filmu. Zapnuté bylo takřka celou stopáž, možná proto jsem z toho nebyl zase až tak znechucen, protože když už nic, alespoň spád a švih to mělo... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama