Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa spiaca sopka prebudí k svojej erupčnej činnosti pod jazerom Laach v Eifelových horách, medzi obyvateľmi prepukne panika. Hrozí, že ničivá vlna zaplaví celé územie a ľudia utekajú snažiac sa zachrániť si holý život - avšak rovno do záhuby. Búrajúce sa domy ohrozujú ľudí, ktorí sa rozhodli ostať. Pod jazerom sa vriaca magma tlačí na povrch, pričom vytvára smrtiacu vriacu paru, ktorá v krajine zanecháva stopy skazy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

RizekCRF

RizekCRF (hodnotenie, recenzie)

Když jsem před časem ohodnotil americkou Sopku z roku 1997 třemi hvězdami, tenhle film není o nic horší, a proto ho hodnotím stejně. To, že německé filmy jsou všeobecně  hodnoceny o dva stupně níže je prostě české specifikum. Na IMDB takový rozdíl mezi oběma filmy není, a to i přestože se jedná o americkou databázi.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Nechápem, prečo také nízke hodnotenia. Lebo je to nemecká katastrofická sračka? Americké katastrofické sračky majú automaticky vyššie hodnotenia, lebo sú americké? A či čo.

Hozko

Hozko (hodnotenie, recenzie)

po 2 hodinách som to vzdal, však mal byť svet v ohrození, namiesto toho tam 2x vybehli nejaké pukliny na zemi...naozaj slabučké....

Reklama

Reklama