Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé dievčatko, ktoré ako jediné prežilo haváriu lietadla a doslova spadlo z nebies, si adoptuje jedna z najzámožnejších a najmocnejších japonských rodín, ktorej históriu vyšperkovala sláva samurajských predkov, významné činy a nepoškvrnená česť. Ako sa obyčajné dievča vyrovná so situáciu, keď od nej adoptívna rodina žiada, aby dodržiavala rodinné tradície? A to ešte netuší, čo všetko ju v novom živote čaká. V San Franciscu, kam musí odletieť, aby sa vydala za obchodného partnera svojho nevlastného otca, spozná tajné proroctvo, v naplnení ktorého zohrá významnú úlohu.

Jamie Chungová ako 19-ročné japonské dievča Heaven zistí, že jej nevlastný otec, bohatý biznismen, ktorý ju v detstve adoptoval, je v skutočnosti najvyšším bossom Jakuzy, japonskej mafie, zodpovednej za brutálnu vraždu jej milovaného brata Hika. Odíde od svojej adoptívnej rodiny a podstúpi výcvik samuraja, aby s pomocou Brendana Ferha a ďalších amerických priateľov rozvrátila ríšu zla, ktorej vládne jej nevlastný otec. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (13)

Rudinsky odpad!

všetky recenzie používateľa

Už len samotný fakt, že TOTO vysielala nemenovaná komerčná televízia ako megahit 5 hodín v kuse, je klinec do rakvy tohto filmu. Bojové scény majú dynamiku retro disca v domove dôchodcov, mal by pri nich hrať Kája Got s M. Davidem, a nie brutálny, teeanegerovsky príťažlivý soundtrack. Hlavná hrdinka + samoúčelne kulový(alebbo coolový?:D) hrdina sú príšerný, dejové zvraty su zvrátené (zvrat sa zvrtne v iný zvrt), všetko je rozťahané a silené. Jednoducho absolútny shit na úrovni telenoviel - nech sa na mňa nikto nehnevá. ()

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Tá herečka...nebola škaredá, to si musíme priznať. No ten príbeh.....?! Nechápem prečo to bolo natiahnuté na 5 hodín?! No, akože niektoré akčné scény boli celkom fajn spracované, no zo VŠETKÉHO NAJVIAC ma vytočilo keď ten chlap padol z vysokej skaly na strom, nezabil sa a ešte aj stihol zbiť dve "gorily". (?!) Nič moc...fakt. ()

Reklama

adel2 

všetky recenzie používateľa

První polovina seriálu se mi celkem líbila, mělo to spád, zajímavé zvraty. Uvažovala jsem o třech hvězdách. Ale v druhé polovině přibývají nelogičnosti a nesmysly, nic se pořádně neděje. Naprosto mě zklamala pointa (vlastně žádná nebyla) a finále bylo ubohé s trapným záporákem. Ale líbili se mi bojové scény a hlavně hlavní hrdinka, která to i docela slušně zahrála. ()

LihO 

všetky recenzie používateľa

Ale no tak, až také strašné to nebolo :D. Chcelo by to skrátiť na 120 minút, možno trochu zvýšiť rozpočet a bolo by to celkom fajn. Tie bojové scény boli na úrovni filmov s 90tych rokov s Jackie Chanom. Ale prekvapilo ma, že som za tých 5 hodín nezaspal :D ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama