Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Ráji Raye Rubyho, striptýzovém a go-go baru na Manhattanu, kde vám dozajista splní každé přání. Co na tom, že impresário dluží na nájmu za čtyři měsíce a holky nedostaly už dva dny zaplaceno za čísla, the show must go on! Málokdo tuší, že Ray propadl lottu, a jen jeho parťák ví, že za poslední prosázenou stovku uhodl čísla za 18 milionů. Jenže zrovna tenhle tiket v tom chaosu věřitelů a otravných zákazníků mezi stovkami dalších nemůže nalézt! Dívky se kvůli nezaplaceným honorářům bouří a hrozí vyhlášením striptérské stávky. (dopitak)

(viac)

Recenzie (5)

d-fens

všetky recenzie používateľa

ocenenia : MFF Cannes 2007 - nesúťažný výber (polnočná projekcia) ◘◘◘◘ Montréal World Film Festival 2007 - nominácia na Grand Prix des Amériques ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Proč do toho sakra Dafoe vůbec šel? 30 minut čisté stopáže erotiky bez erotiky. Zbytek polehávající Dafoe. ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Čo s podnikom, aký nevynáša, mešká s výplatami, nájomným a jeho majiteľ navyše holduje gamblingu? Ponechať ho náhode a poslednú stovku vsadiť na LOTO. A viete čo, ono to nakoniec môže cvaknúť, teda pokiaľ viete, kde ste si tiket odložili. Prostoduchá zápletka má jedinú výhodu, že sa odohráva v striptízovom bare a je na čo pozerať aj keď nie je na čo pozerať. Film má zbytočne veľa minút, veľa ukážok všetkých možných čísel, kde to trvá dlhšie najmä v pasážach, keď sa na pódiu akurát nepohybuje regulárny bufet s melónmi. Ten je odsunutý do úzadia prevažne v závere, kedy podnik z donútenia zmení zameranie a začne pripomínať vystúpeniami kultúrny dom. Aspoň, že je na blízku Defoe, ktorý to herecky podrží. ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Trocha klubové erotiky ještě nikoho nezabila, o snímku Abela Ferrary si však to samé tvrdit netroufám. Willem Dafoe je démon, v záři reflektorů je vidět, jak hodně už zestárnul. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama