Reklama

Reklama

V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu klasický komiksový fenomén Alvin a Chipmunkovia, ktorý za posledných päťdesiat rokov svojej existencie tešil a zabával už niekoľko generácií fanúšikov. Hudobný producent Dave Seville (Jason Lee) objaví tri neobyčajné veveričky, ktoré dokážu nielen hovoriť ľudskou rečou, ale aj výborne spievať. Zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobí svetovú senzáciu a nekontrolovateľné trio hlodavcov sa mu odvďačí tým, že mu neustále devastuje dom, ohrozuje skvelú kariéru a prevracia život hore nohami. Vo filmovom pokračovaní z roku 2009 veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor opäť bojujú s dôsledkami svojej popularity, povinnou školskou dochádzkou, ale aj s nečakanou hudobnou konkurenciou, ktorou je spievajúce dievčenské trio Chipettky. Aj naďalej však spoľahlivo fungujú ako „demolačná čata“ svojho kamaráta, hudobného producenta Davea Sevillea a zabávajú divákov svojimi bláznivými dobrodružstvami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (173)

Gore 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se stejně jako u jedničky. Veverky, nebo co to je za havěť, jsou roztomilý, zpívaj songy od 60. let (The Kinks v ůvodu) po současnost (Kate Perry jako debut chipgirls) a dělaj všechno pro to, aby se děti bavili (což byl záměr). Já jsem si sledování načasoval jako oddychovou podívanou ve 2 ráno v práci, abych si odpočinul od sepisování vyjádření pro inspekci ministerstva. A svůj úkol to splnilo. Uvolnilo mě to a mohl jsem pokračovat v práci. ()

bend-ik odpad!

všetky recenzie používateľa

UTRPENIE.. Neskutočné, neopísateľné, nepredstaviteľné, doteraz asi ešte ani nezažité.. Nerobí sa to, ale.. keď Vám takýto SHIT reve (respektíve SKUČÍ!!) 88 minút po celej izbe (áno, som dosť inteligentná na to, že som si dala sluchátka a pustila čosi iné, no.. tento boj prehrávajú i PRODIGY!!) a nebyť tej lenivosti postaviť sa a prejsť šesť metrov na balkón, tento koment by pravdepodobne ani nebol napísaný a.. áno, hodnotím POSLUCH.. Ak by som si toto tu raz pozrela, prosím, rovno ma zbavte svojprávnosti.. ĎAKUJEM ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

Krabak odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Chipmunkové jsou zpět a s nimi další upištěná podívaná. Vzhledem k tomu, že je tento kousek určený hlavně pro děti, nebudu se tu nějak rozepisovat o trapnosti tvůrců. Až na pár scének a hlášek je to téměř nestravitelná komedie, ve které mě nejvíc sraly ty zpívající pasáže. Pro někoho to je možná terno a v Americe obrovský hit, ale já héliové vystoupení Chipmunků a jejich kolegyň už vidět a hlavně slyšet opravdu nemusím… ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama