Reklama

Reklama

V roku 2007 vstúpil do kín formou celovečerného filmu klasický komiksový fenomén Alvin a Chipmunkovia, ktorý za posledných päťdesiat rokov svojej existencie tešil a zabával už niekoľko generácií fanúšikov. Hudobný producent Dave Seville (Jason Lee) objaví tri neobyčajné veveričky, ktoré dokážu nielen hovoriť ľudskou rečou, ale aj výborne spievať. Zo spievajúcich Chipmunkov Alvina, Simona a Teodora urobí svetovú senzáciu a nekontrolovateľné trio hlodavcov sa mu odvďačí tým, že mu neustále devastuje dom, ohrozuje skvelú kariéru a prevracia život hore nohami. Vo filmovom pokračovaní z roku 2009 veveričí bratia Alvin, Simon a Teodor opäť bojujú s dôsledkami svojej popularity, povinnou školskou dochádzkou, ale aj s nečakanou hudobnou konkurenciou, ktorou je spievajúce dievčenské trio Chipettky. Aj naďalej však spoľahlivo fungujú ako „demolačná čata“ svojho kamaráta, hudobného producenta Davea Sevillea a zabávajú divákov svojimi bláznivými dobrodružstvami. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Woighta

Woighta (hodnotenie, recenzie)

Jednim slovem s*ačka! Čimpančice mluví slovensky a ani nevím proč...! Hlas Čipmanků i Čipmančic je zpitvořenej ještě víc než v první díle, takže musíte bejt nalepený na reproduktoru u televize abyste jim rozuměli... 1* za toho prcka :P

Michi88

Michi88 (hodnotenie, recenzie)

Toto e jo 100% lepší než pokračování Arthura a minimojů, které je naprostá slátanina. Je tam hodně vtipných scén a celkově to dobře pobaví, nebyla by chvilka kdyby se někdo v kině nesmál !!!

ViktorEl

ViktorEl (hodnotenie, recenzie)

Ale pravdaže, že to nemôže byť až taká blbosť ako každý píše, Mne sa jednotka celkom páčila a teraz nás čaká dvojnásobná porcia chipmunkov, takže na 23% to nemôže byť.

durina

durina (hodnotenie, recenzie)

Byla jsem včera před avatarem a bavila jsem se. Čekala jsem od-dechovku a tu jsem i dostala. Písničky byli dobře volené a celý film uběhl jako v mžiku. Pokuď se Vám líbila jednička, tak se budete bavit znovu. Né vždy se u pohádek bavíme, film vzhůru do oblak u nás úplně propadl a vánoční příběh byl spíše horor, než pohádka. Pokud nechcete rozplakat své ratolesti, tak je na tyto filmy neberte.

Kuyinka

Kuyinka (hodnotenie, recenzie)

Tak tomuhle se říká katastrofa. V kině jsem u toho usla, nudný děj, herecký výkon ani nemluvě. Přesto si tento film ode mě zasloužil hvězdičku (i když jsem silně uvažovala o odpadu) Hvězdička za srandovní křečky.

goodnic

goodnic (hodnotenie, recenzie)

takhle to ale funguje u každýho filmu - všichni čumí na všechno a dopadá to tak, že je spousta skvělých filmů v modré

ViktorEl

ViktorEl (hodnotenie, recenzie)

Pridávam sa k sPy-Rovi. V tom má pravdu. Polovica hodnotí určite len z traileru. A ešte niečo neviem prečo to vy staré kone pozeráte keď sa vám to nepáči, film je určený pre mladšiu generáciu a nie 15 rokov a vyšie. Aspoň niečo sa filmuje pre deti, a vy to sprdnete hneď.

sPy-Ro

sPy-Ro (hodnotenie, recenzie)

Jak může někdo hodnotit film co nebyl ještě v kině? To může jen blbec..

goodnic

goodnic (hodnotenie, recenzie)

už se propadli do černoty... za chvíli tuším, by se mohli stát součástí jednoho velice prestižního žebříčku

Flipper

Flipper (hodnotenie, recenzie)

takáto infantilnosť sa votrie ako ukážka na premietani Avatara. Skoro ma mrdlo zo stoličky

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

CHIPmunkové jako že mají stejně debilně transponovaný hlas jako Chip a Dale? Tak to jo......

Farerer

Farerer (hodnotenie, recenzie)

Při sledování druhého traileru mi bylo občas silně blivno. Tohle je docela zrůdnost, lidi.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

gumbo

gumbo (hodnotenie, recenzie)

Proč se proboha musí točit pokrařování špatných filmů.... jednička byla hodně zlá, tak co asi můžeme čekat od Squeakquelu?

konray

konray (hodnotenie, recenzie)

no, neviem neviem, jednotka teda moc ružy nepriniesla a pochybujem ze to zmena rezisera zachrani

drake31

drake31 (hodnotenie, recenzie)

jednotka bola dosť dobrá a trailer vyzerá zaujímavo - no kto by nechcel na škole rozpravajúce veveričky

Uživateľ CrypzzXD zmazal svoj príspevok.

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnotenie, recenzie)

Tak na tohle se těším! Premiéra se stejnk přesune, ale stejně!!! Jednička byla průměr, ale písničky se mi moc líbili.

Reklama

Reklama