Reklama

Reklama

Posledná noc v Ríme

  • Česko Poslední noc v Římě (viac)
Trailer

Natasha je krásna, mladá ruská turistka, ktorá trávi posledný deň dovolenky v Ríme.  Čoskoro sa bude vydávať. V bare sa zoznámi s atraktívnou Španielkou Albou. Padnú si do oka a konverzácia im ide ako keby sa poznali už dlhú dobu. Alba pozve Natashu k sebe do hotela. Zrazu však pocítia k sebe okrem narastajúceho priateľstva aj niečo iné. Počiatočné zábrany o chvíľu zahodia a spoznajú sa aj intímne. Počas noci si rozprávajú o svojich životoch, zverujú si svoje tajomstvá, ktoré nikdy nikomu nepovedali. Ponechajú si čaro tejto zázračnej noci natrvalo v pamäti a už sa nikdy neuvidia? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (181)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Moje pocity po tomto filme sú zmiešané, ale v podstate som sklamaný. Čakal som, že to bude mať lepší príbeh, namiesto toho dostaneme „len“ nekonečný obraz dvoch nahých veľmi krásnych žien. Nechcem ísť proti sebe, ale toto dneska v kinematografii už fakt nestačí. Tento snímok by mohol byť zaujímavým, ale scenár a réžia jednoducho nenašli spoločnú cestu. To zase nedá sa povedať o dvoch herečiek, ktoré svoje úlohy zvládli takmer na výbornú. Keby som to mal hodnotiť ako „soft porno“ , tak možno, že by to hodnotenie bolo aj väčšie. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Lord.Jim 

všetky recenzie používateľa

S cizí ženou v cizím pokoji. ___V životě se stávají zvláštní věci. Stačí hádka se sestrou, předčasný odchod z restaurace, rozhovor s neznámou cizinkou, která zapíjí smutek... a máme tady hergot problém! ___Krásná atmosféra filmu podbarvená jemnou hudbou. Bohužel čas zakonzervovat nejde. ()

Reklama

janeke odpad!

všetky recenzie používateľa

veru, nie je za čo tu naškrabať ani jednu hviezdu. tak nejako to asi dopadne, keď si rejža myslí, že stačí napchať do postele dve holé, športovo založené občianky a isto z toho dačo bude, aj keby sa len mali potácať od nezmyslu ku volovine a nazad. sľubný lesbický materiál spackali aj herečky, ja som im naopak neverila ani nos medzi očami. (napríklad s takým švédskym variantom tejto témy - Kyss mig - sa to nedá porovnať..) ()

PhillM. 

všetky recenzie používateľa

Proti nápadu nic nemám, proti rychlosti, s jakou se to šine kupředu, taky ne. Kamera byla fajn, muzika taky. ALE. Pokoj v Římě ničí (ne)herecké výkony, a to především Natashy Yarovenko. Nepřesvědčivé, toporné... nechápu, jak za tohleto mohla být nominována na cenu GOYA. --- Ale jinak naprosto souhlasím s jedním komentářem na imdb, tohle mělo dostat Oscara za kostýmy:D ()

meave 

všetky recenzie používateľa

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama