Reklama

Reklama

Dívka z malého města se setká s tajemným mladým tulákem a ti dva se do sebe zamilují. Jenže ten chlapec si s sebou nese rodinné prokletí, a na městečko se začnou valit nepředstavitelné hrůzy. (Filmbox)

Recenzie (6)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Prečo je tento film taký podceňovaný? Veď to vôbec nebolo zlé a po zhliadnutí totálne debilného Camp Hell mi to dokonca zlepšilo náladu. Celkom dobrý príbeh, sympatickí hlavní hrdinovia a chytľavá hudba sú najväčšími kladmi filmu. Masky boli také priemerné, vo vlkolačích hororoch som videl aj lepšie aj horšie. Tá stopáž mi vadila fakt asi najviac, 2 hodiny na takýto horor sú fakt trochu moc. Ale na druhej strane som sa nenudil, lebo sa to celkom dobre pozeralo. Aj pár scén ušlo. Takže aspoň trošku zlepším hodnotenie, lebo odpad ani jednu hviezdu si to určite nezaslúži. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Čakal som väčšiu tragédiu, i keď moji miluvaní priatelia ohodnotili tradične nad-rámec :D Vlko-žáner len zriedka kedy ponúkne serióznu hororovú zábavu, poväčšine ide o odľahčené sračky pre nenáročných, pričom tento rozhodne nie je výnimkou. Lenže "Dark Moon Rising" sa od úvodu na nič nehrá, vlastne hneď dáva najavo - odo mňa nič nečakajte, len vypnite tie hlúpe gebule. Na priemer to stačí, celkom solídne gore, pričom za obrovské mínus možno pokladať najmä minutáž. Tá je teda extrémne prepálená .. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Stmívání s vlkodlaky? proč ne? Ale zase ty zamilovaný pasáže jsou úděsný, debilní, kretenský. Tady navíc podepřený naprosto vykleštěnýma dialogama. Nanešstěstí je tu ale i trochu té krve, ne nějak moc ale najde se tu. Bohužel samotný vlkodlak vypadá opravdu děsně. A to nemluvím o hercích kteří jsou naprosto debilní. Ale zase se tu ukážou některé známé tváře třeba Haig, Drago či Shaye. A film tak moc nenudí jako to Stmívání(a chlapy tu nevypadaj jak buzny). Příběh je sice blbé klišé, ale líbilo se mi že se tu snažily toho vlkodlaka chytit. Slabší 3* nejhorší na filmu je že trvá něco kolem 125 minut a některé scény se táhnou. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

V súmraku boli hlavní upíri a vlkodlaci len pridávne zariadenie, tu zas vlkodlaci berú všetko na seba. Súmrak som spomenul preto, že vo veľa scénach ho tento film kopíroval a aj keď Súmrak ma veľa chyb, oproti tomuto je to veľkofilm. Aj tu je niekoľko známych tvári ako sú napríklad Sid Haig,  Billy Drago či Lin Shaye, ale ani oni nemali tú moc tento film zachrániť, čo sa týka hereckých prejavov. Boli fakt strašne a tá ukrutná stopáž ešte viac. Trikovo tiež nebol pôsobivý, ale zas znázornenie vlkodlakov som videl aj oveľa horšie. Tento film v záplave podobne ladených filmov nemá šancu, ale ako jedno hubka sa dá zniesť. Siln= 2*. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Filmy na temu vlkodlakov mam rad a konecne som sa dostal k dalsiemu po dlhej dobe. Tomuto filmu uskodila samotna dlzka filmu, kde vyse dvoch hodin bolo poznacene s poniektorymi zdlhavymi scenami nic nerobenia. Moc toho priestoru vlkodlaci nemali, co je trocha skoda. To ich caste zavyjanie sa dalo ako tak zniest, ale ked zavyjali v ludskej podobe, to uz bolo k smiechu. Pobavilo ma to:) Z filmu mohli v klude odstrihnut aj polhodinu, co by len urobili dobre, pretoze natahovane sceny, ktore skoro nikde neviedli, len filmu narobili problemy. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Bohuzial,ale horor a romantika dokopy nikdy nebudu spolu fungovat,tento film je toho prikladom,nudil som sa a nebavilo ma to,este aj ta dvojhodinova stopaz tomu nepridala,takze jednu hviezdu udelujem za vlkodlakov a druhu za zaverecne minuty...:⁠-⁠) ()

Reklama

Reklama