Reklama

Reklama

Just Buried

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladý Oliver (Jay Baruchel) neočekávaně zdědí málo prosperující pohřební službu v malém městečku. Seznámí se s krásnou Robertou (Rose Byrne), která s velkým nadšením v ústavu pracuje. Začnou se však dít události, které nikdo nečekal a jejichž řetěz se zdá být mimo kontrolu hlavních hrdinů. Až na konci do sebe všechno zapadne. (VUCAKO)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

VUCAKO 

všetky recenzie používateľa

Milovníci detektivek asi nebudou tak překvapeni vývojem děje jako já (pouze příležitostný detektivkář), pro mne to bylo jako řetězec ne zcela očekávanách událostí :-) Konec byl ovšem perfektní (tady už i pro mne částečně předpovídatelný). Rose Byrne se mi opět líbila, asi jako ve všem ostatním - povinné koukání pro její fanoušky! ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Čierna komédia o tom, ako jeden krivohubý kretén pohrebný ústav zdedil. A tak sa z neho razom stáva najúspešnejší miestny frajer, podnikateľ a zločinec zároveň. No keďže Clyde bez Bonnie je asi ako truhla bez mŕtvoly, sprevádza ho tým všetkým Rose Byrne - sympaťáčka, ktorá tu medzi ostatnými debilnými postavami celkom vyčnieva. Film chcel okrem iného pravdepodobne naznačiť, že hlavná dvojica si jeden druhého zaslúži. A ja zase tvrdím, že Rose tu nebola škoda, naopak, to charakterové obludárium si zaslúžila, keď scenár zjavne čítala s ľahostajnosťou smútočného venca, nevšímajúc si jeho "kvality". ()

Reklama

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Čakal som viac než mi bol tento film schopný ponúknuť. Jay mi bol prvých 15 minút veľmi nesympatický, našťastie potom som si na jeho filmovú zvláštnosť zvykol, možno tomu dopomohla Rose Byrne. Samotné vraždy, respektíve náhodné úmrtia sú však skvelé, jedno dokonca akoby bolo priam vystrihnuté z Nezvratného osudu. Záver je nečakaný, ale v konečnom dôsledku, každý dostal čo si zaslúži. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Taková drsnější komedie plná černého humoru, říkal jsem si po pár minutách. Lehce absurdní a ujetá. Jo, je to sranda. Líbí se mi, baví mě. ... Začíná se to rozjíždět. Čím dál ujetější, skoro až moc. Jak to asi dopadne? No blbě, přehnali to až moc. Přesto jsem byl valnou část filmu spokojen s až skoro britsky suchým humorem; děj neberu v potaz. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku celkom dobré, no potom už veľmi predvídateľné a v podstate stále o tom istom. Aj keď to bolo celkom pestré, no nejako to nepôsobilo zrovna tak pozoruhodne ako by mohlo. Možno sa s tým mohli trochu viac pohrať, ale to prehliadanie vrážd (resp. príčin úmrtia) mi prišlo také nereálne až to nebolo pekné. Rose Byrne bola síce očarujúca ako vždy, no ani ona nedokázala tento film zachrániť a pozdvihnúť aspoň k métam priemernosti. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama