Reklama

Reklama

Prepadnutá

(TV film)
  • Česko Ztracena ve tmě (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň na útěku vnikl do domku slepé ženy. Podaří se jí přežít noc? (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

juta 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to další film, na který jsem se podíval zásluhou Mae (konečně v hlavní roli) a proto možná má o něco vyšší hodnocení, než kdyby zde nehrála, ale na druhou stranu nešlo o zas tak špatný film. V mnoha ohledech se mi líbil. Zajimavý byl například okamžik, kdy jsem zjistil, že je hlavní hrdinka slepá. Od té chvíle dostal snímek tak trochu jiný rozměr, je to hned o něčem jiném, když sledujete slepou dívku, která najednou díky své všímavosti zjistí, že není sama doma a ten někdo není zrovna dobrák... ()

Karja 

všetky recenzie používateľa

TV filmy mají slušné zápletky. Jako tento. Slepá dívka je sama v domě, do kterého se vloupe uprchlí trestanec. Jeho přítomnost vycítí, uslyší a rozjíždí se hra o život, policista jakožto možný záchrance dívky, je zabit… Jak říkám, zápletka slušná, ale hodina a půl je hrozně uondaná, jako většina dalších TV filmů, což jim kvalitu sráží dolů. 50 % ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nezapôsobíš na moju dobrú stránku, pretože žiadnu nemám.“ Komentár obsahuje spoilery. Ak je niečo horšie, ako nemecké romantiky, tak kanadské trilery. Nezáujem napísať aspoň podpriemerný scenár, herci sú zrejme akýsi chlapíci z firiem, v ktorých im dali na dva týždne dovolenku, baby sa im tam nevyzliekajú, krv netečie, dobrý rozpočet dvojnásobne a celé je to TAK rutinné a neosobné, až ma táto „pásová výroba filmov“ uráža. V PREPADNUTEJ akýsi tvorcovia, o ktorých snáď už nikdy nebudem počuť, dostali slušný nápad: čo by sa stalo, kebyže sa blíži búrka, z trestaneckého autobusu zdrhne skupina kriminálnikov a najhorší z nich chce výkyv počasia prečkať v lesnej chalúpke, kde sa ako na potvoru práve nachádza slepá tínedžerka? Keďže tomu hlupákovi z nejakého nevysvetliteľného (kanadského?) dôvodu nenapadne ukryť sa hore na poschodí/v neďalekej garáži (namiesto toho sedí dva metre od nič netušiacej dievčiny!!!!!!!), je len otázka času, kedy jej zmysly jeho choromyseľnú prítomnosť zaznamenajú. Vonku smrtiaca búrka, nemožní policajti miliardu kilometrov ďaleko a v chalúpke nastáva „súboj nervov a nervy trhajúca hra na mačku a myš“. Teda, mala. Musím povedať, že hoci je to nezaujímavé, triviálne „a vôbec“, z asi troch scénok som mal príjemné zimomriavky. Takže by sa síce MALO robiť viac slepeckých trilerov (JENNIFER 8, SLEPÁ ZÚRIVOSŤ), ale rozhodne by mali mať lepšie scenáre, lebo PREPADNUTÁ je plná kreténskych rozhodnutí postáv (ste policajt, máte vytiahnutú odistenú búchačku, ste v rozsvietenom dome, viete na 100%, že sa tam niekde pohybuje nebezpečný kriminálnik a NAPRIEK TOMU vás prekvapí jeho útok?!). ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Jason Gray - Stanford, hrajúci policajného blbečka - poručíka Randalla Dishera v seriáli Monk, sa v tomto filme ocitol na opačnej strane zákona, a táto úloha mu teda vôbec nesadla. Nepomohli mu ani tie frajerské fúziky a popri Mae Whitman, ktorá zahrala slepú veľmi dobre, vyzeral veľmi ...... nepresvedčivo. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama