Reklama

Reklama

O původu netopýra

  • USA Genesis of the Bat
všetky plagáty

Obsahy(1)

Christopher Nolan a David S.Goyer nám povedia, z akých zdrojov brali inšpiráciu pre príbeh. A hlavne ako im išlo o doplnenie mytológie tam, kde sa nachádzali nejaké medzery. Výhodou pre nich bolo, že v prvom rade im ponúkol spoluprácu prezident DC Comics Paul Levitz, s výberom tých najzaujímavejších komiksov z ich vydavateľstva za posledných 30 rokov. Okrem toho ich zaujali aj iné vydania ako Batman: Year One od Franka Millera, takže mali odkiaľ čerpať pre konečnú podobu filmu a lepšie dotvorenie postavy Batmana existujúceho už od roku 1939. Dokument „O pôvode netopiera“ (Genesis of the Bat) sa dá zhliadnuť na bonusovom disku k filmu Batman začína (2DVD). (T2)

(viac)

Recenzie (6)

Webb 

všetky recenzie používateľa

Velká ispirace příběhu z batmanovských děl: The Long Halloween, The Man Who Falls, Batman: Year One, The Dark Knight returns. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vždy som mal na superhrdinoch rád ich zrod, vývin, zloduchov, poprípadne osudové ženy. Striedanie komiksu a filmu je tu viditelne. dokonca obsahuje odkazy na najznamejsie batmanovske diela a rozobera jeho vyvin ci uz charakteru alebo komiksu. naj dokument ()

Reklama

Reklama