Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý zamilovaný párik bezstarostných newyorských bohémov zdedí povinnosť vychovávať ich osiroteného krstného syna, 9-ročného Waylona, ktorému nečakane zomreli rodičia. Ako si neskúsení krstní rodičia poradia s chalanom, keď ešte nemajú vlastné deti ani vlastnú spoločnú domácnosť? Thomas Gibson ako Reg a Poppy Montgomeryová ako Julia sú zamilovaní a bezstarostní bohémski Newyorčania. Keď sa stanú krstnými rodičmi syna svojich známych, ešte netušia, čo všetko ich vďaka tomu o niekoľko rokov čaká. Manželia, ktorí nešťastnou náhodou prišli o život, totiž v poslednej vôli stanovili za opatrovníkov dnes už 9-ročného syna Waylona práve ich - Rega a Juliu. Ako si neskúsení mladí ľudia poradia s výchovou chalana, keď ešte nemajú vlastné deti ani spoločnú domácnosť? Oboch čakajú ťažké životné skúšky, nájazdy čulej Waylonovej pratety i nekompromisnej sociálnej pracovníčky. Musia si získať nielen dôveru a srdce dieťaťa, ale aj lepšie sa vzájomne spoznať a nájsť si k sebe cestu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (13)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Akorát ta prateta na tom soudu to pěkně pos***, bez toho jejího patetickýho proslovu a vůbec celkově toho dění u soudu by to byl celkem dobrej snímek, ale bohužel... ()

kolemjdouc odpad!

všetky recenzie používateľa

čítankový kýč,pro jistotu vzniklo remake Pod jednou střechou s Duhamelem a Heigl což bylo koukatelnější zpracování.Akorát aby to nebylo tak okaté tak pro změnu osiřelo mimino. ()

Reklama

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Celkom pekné myšlienky a rady ako v dnešnom pomýlenom svete "správne" vychovávať deti a starať sa o ne. Chýbal mi však trochu lepšie prepracovaný dej, mohlo tam byť buď viac napätia alebo aspoň humoru. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Žádnou šanci pro tenhle film, stejně jako on nedává šanci divákům, aby viděli něco nového, nekýčovitého a stokrát neomletého. /23. 1. 2011/ ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrný snímek o výchově dítěte, kterého dostali kmotři do výchovy. Film se sice snaží o několik vtipných momentů, ale až na vyjímky se mu to nedaří. Film zachraňuje alespoň částečně přijatelný příběh. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama