Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Fonda a Lucille Ball rozšiřují dimenze tohoto veselého a přitom pravdivého příběhu o vdově a vdovci, jejichž manželství zaplní jejich dům celkem dvaceti lidmi! ... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

Huguette 

všetky recenzie používateľa

Krásná milá komedie (a rozhodně podstatně lepší než remake s Rene Russo). Kdo zná dobře Lucy Ball, tak i zde se objeví pár klasických "Ballismů". Henry Fonda a Lucille spolu tvoří moc hezký pár a myslím, že je znát, že si sedli (Pěkně se jim spolu hrálo už dříve v The Big Street). Všechny děti jsou milé a šikovné, zváště malý Phillip. Film je hbitý a i scénář mi přijde sympaticky napsaný. A BTW, spočtěte si, kolik let bylo Lucille - ta paní snad neznala stárnutí! ()

miqaella 

všetky recenzie používateľa

Tento film je omnoho lepšia a zábavnejšia ako modernejší pokus. Zábavným štýlom ukázaná krutá skutočnosť o tom čo si deti myslia o nevlastných rodičoch a s čím si "nechcený" rodičia musia poradiť. Páči sa mi že sa s tým dokážu prebojovať všetci spoločne a popri tomto BOJI sa môžme na nich poriadne zasmiať. ()

Reklama

marmota-b 

všetky recenzie používateľa

Na tomhle filmu mě těší a) Henry Fonda, který snad úplně všechno dokázal zahrát s grácií; b) Lucille Ball, kterou jsem před tím neměla tu čest poznat, ale po tomhle jednom filmu jsem velice rychle pochopila, proč byla tak populární; c) skutečnost, že je to velice příjemná rodinná komedie, která při vší přehnanosti nesklouzává k trapnosti a při všem moralizování nesklouzává k přehnanému patosu a klišé (jimiž se všemi americká filmografie nedávnější doby jen hemží). Zvláštní a mně vlastně dost sympatické je na ní asi i to, že je tak nějak mimočasová - na šedesátá léta vlastně dost tradiční, na americký konzervatismus projevující se výše zmíněným patosem zase vlastně dost... moderní? - a zkrátka mi sedla asi i proto. / Jen mě, jakožto fanynku Tenkrát na Západě, hrozně pobavilo, že se tady Fondova postava taky jmenuje Frank. :D ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Originál je podstatne vydarenejší ako remake s Quaidom a Russo a nielen preto, že pred 50 rokmi ešte nebola antikoncepcia na takej úrovni, takže takéto mnohopočetné rodiny boli občas aj reálne. Aj napriek tomu nejde o nejako extra zábavnú komédiu, no ani trápnu, takže sa to dá pozrieť bez ujmy na zdraví. Aj tie deti sú celkom v pohode, v porovnaní s dnešnými rozmaznanými capartami (nielen vo filmoch). Len to s tým 19. dieťaťom už bolo trošku moc, beriem, že niektoré ženy boli také plodné, že stačilo, aby okolo nich prešiel muž a už boli v tom, ale v 57-rokoch? ()

Galéria (103)

Reklama

Reklama