Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pozorovatelé chytili Michaela a snaží se z něj dostat nějakou informaci. Výslech si vzal na starost Windmark, jenže Michael je silnější než on. Díky Broylesovi se tým Fringe dozví, že chlapec je držen na Liberty Islandu v internačním táboru. Jenže Liberty Island je jedno z nejstřeženějších míst, a tak je nemožné se tam dostat. Proto se Olivie přemístí do Alt vesmíru a tam se spojí s Olivií alt a s Lincolnem. Musí se dostat do Liberty Island alt. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak by sa malý naposledy nerozhodol vystúpiť z vlaku, tak by bola táto epizóda vlastne zbytočná. Ale nakrútená je napínavo a čo je hlavné, konečne sa dostávame aj do susedného vesmíru. Cieľom bolo pochopiteľne sa rozlúčiť s alternatívnymi verziami našich hrdinov. Je aj vysvetlené, prečo sa už nenavštevujeme, skrátka po uzavretí brány a eliminovaní nebezpečenstva k tomu niet dôvod. A návštevy kamarátov predsa len za tú energiu asi nestoja. Hurá do finále seriálu. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Broyles je poslom zlých správ, keďže práve naňho pripadlo sa podeliť s našim tímom o informácie ohľadom miesta pobytu, kde držia malého Michaela. Ide o prísne strážený komplex, kde vniknúť bez spozorovania sa javí byť nemožné. Aspoň do momentu, než sa Walter rozhodne podať Olivii ďalšiu dávku cortexiphanu a tým reaktivovať jej schopnosti. Olivia tak bola schopná sa znovu teleportovať na druhú stranu, avšak počas trvania tejto cesty ju sprevádzala dezorientácia, halucinácie i skoky v čase. Návšteva alternatívnej reality sa samozrejme nezaobišla bez navrátilcov v podaní alternatívnej Olivii, ktorej nový účes neskutočne sekol, a Lincolna Leea. Neuveriteľným spôsobom som žasol z tejto príležitosti, ktorá nám umožnila sa s nimi ešte raz patrične rozlúčiť pred skončením celého seriálu. ()

Reklama

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Moment, kdy se poprvé ukáže Olivie (Anna Torv), přejde přes televizní obrazovkou, kde právě běží lokální zprávy, několik oznamujících vět: „Chelsea Clinton vede v probíhajícím boji o Bílý dům.“, „Detroit byl zvolen nejbezpečnějším městem v USA.“ či „Warner Bros. oznámili remake Harryho Pottera. (Cooller)

Reklama

Reklama