Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter se večer vydá po benzín a pak do obchodu, kde chce koupit zlatý řetízek. V obchodě je také Pozorovatel, který vycítí, že se ho Peter snaží odradit myšlenkami. Peter uteče do kanalizace, kam vojáci Pozorovatelů hodí granát. Peter se pak probouzí u stoky. Tým našel další kazetu – kazetu č. 2, na které Walter říká, že má důležité plány, které před Pozorovateli kdysi ukryl. Walter si vzpomene, že je schoval v jedné stanici metra, ale ta je dnes obehnaná loajalisty a Pozorovateli. Naštěstí má Walter v laboratoři sklep, ve kterém si ukrývá věci z případu, které řešili. Mezitím se jeden z Pozorovatelů dozví o laboratoři, kde se skrývají. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Peter bol na začiatku konfrontovaný Observerom, ktorý v snahe prečítať si jeho myšlienky nečakane narazí na odpor. Nakoľko však bolo pre Petrovu myseľ vyčerpávajúce ho blokovať, radšej sa dal na útek, v čom ho zasiahol výbuch. Peter sa po tomto akčnom dobrodružstve vracia späť k svojej dcérke a prináša jej dar, ktorý vykúzli úsmev na jej tvári, takže všetky tie zranenia stáli za to. Olivia, Peter a Walter sa po všetkých tých dlhoročných skúsenostiach s riešením okrajových udalostí rozhodli zmeniť pravidlá hry a vytvoriť si jednú vlastnú. Phil Broyles je parádny človek a som rád, že je na strane Odboja. Priebeh opätovného stretnutie sa s Broylesom bol velice dojemný. A taktiež bolo mimoriadne bolestivé, ako Olivia a Peter bezmocne prihliadajú na to, ako im pred očami zomiera vlastné dieťa. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pátranie po ďalších kazetách s Walterovými vtipnými, ale dôležitými komentármi pokračuje, tentokrát sa dostávame do kanalizácie, čo má pre diváka svoje čaro, pre Petera vôbec žiadne. Táto epizóda poriadne prekvapí jedným zásadným zvratom, ani nie, že by extra menil situáciu, ale skrátka tvorcovia si dovolili zájsť tak ďaleko, ako by asi nikto nečakal. Uvidíme, ako sa s tým vyrovnajú hlavné postavy, ja by som to možno na ich mieste aj zabalil a zmieril sa so všetkými okolnosťami navôkol. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama